Arzu7439 Merhabalar, ilk hamileliğim olduğu için bu konuda acemiyim. Tek bi beşik alma imkanım var. O yüzden kararsız kalıyorum. Mobilya beşikler görünüş olarak daha güzel olduğu için etrafımdakilerin beşik denilince aklına o geliyor ve park beşik alıcam diyip resim gönderdiğimde bir tuhaf bakıyolar. Sizce kullanış olarak hangisi daha iyi ?
Bayancorek Arzu7439 Oda yapmayacak olsam park beşik alırdım daha kullanışlı oluyor, fakat sadece oda yapacağım için görsel olarak da şık bir şey alacağım mecbur mobilya, yoksa park beşik alırdım yanımda yatıracak olsam.
Sbm050421 Arzu7439 aynı durumu bende yaşadım özellikle yaşlı tayfa park yatağı bilmediği için garip geliyor ama kesinlikle park yatak almalısınız , bende park yatak aldım 😇 , he
Sbm050421 Arzu7439 park yatak hem çok kullanışlı , odadan odaya taşıyabilirsiniz , hem konforlu , bebek başını vs çarpma gibi bir durum da bir şey olmaz hemde 4-5 yaşa kadar çok rahat kullanır
Arzu7439 Sbm050421 evet aynen öyle. Halamlar falan bi tuhaf baktılar. Mobilya beşik çok mu pahalı fiyat olarak,ondan mı bunu istiyosun dedi. Yoo dedim çok da farklı değil. Sadece kullanışlı olsun diye istiyorum dedim.
Sima04 İlk bebeğim de mobilya aldım ve daha sonra büyüdükçe yataga geçince beşiği söktuk ve bu sefer koyacak yerim de yoktu bir süre sonrazorlandim gorjmceme verdim bebegi için simdi ikinci hamileligim ve park yatak aldım hem rahat hem de katlaninca küçücük oluyo yerden tasarruf ama park yatakların alt acma yeri oluyo ve bez falan koyma bölümleri onlar daha kullanışlı bence görüntüde cok kotu değil ilk uc ay benim odamda uyuycak daha sonra kizimin odasına alicam 3 aydan sonra bence kullanışlı ve rahat şeyler daha çok tercih edilmeli
Deletedmom10846 Arzu7439 oğlum mayısta 3 yaşına girecek ahşap beşikte yattı hep kardeşi olacağı için geçen ay yatak aldık. Çok memnundum yanımda da yattı odasını ayırdım beşiğinde yattı yine. İkinci bebiş de aynı beşikte yatacak şimdi yanıma alacağım. Anne yanı olarak kullandım yan yana yatar gibi yatmıştık hep
ikincicivcivim Arzu7439 Ekstra olarak dolap çekmece vs de almayıp ben altında 4 çekmece bulunan mobilya bi beşik almıştım kızıma ilk zamanlar yanındaydı asansörlü zaten asansörü indirince yatağınızın yanında çok rahat alıp koyabiliyorsunuz sonra taşındık kendi odası oldu ve biraz da büyüyünce kendi odasına aldım ben çok memnun kaldım ayrıca başını çarpma vs olayı da olmuyor uyku seti oluyor her yanından bebeği çarpmalara karşı koruyor ve cibinlikle beraber ben kullanmıştım görüntü de de hoş kullanımda da biraz büyüyene kadar kendi kıyafetleri vs de hep altındaki çekmecelere koydum şimdi odası var zaten biraz daha rahat yatsın diye oda aldık yatağında yatıyor artık kardeşi doğunca kullanacağım yatağın yanına çekince park beşik bence yatağınızın boyuna göre de değişir tabi yüksekliğine yani aşağıda kalıyor park beşiklerin de asansörlü olanları var ikisine de bak bence hangisi sana en uygunsa onu tercih et ben alırken öyle yapmıştım ☺️
Arzu7439 ikincicivcivim yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊 aslında park beşiklerinde anne yanı olanları var. Bi tarafı katlanıyor. Ama benim yatak odamda anne yanı yapma imkanım yok malesef. Yatak odamda durucaksa bile ayak ucumda boşluğum var.
Betulsen34 Arzu7439 ben bu tarz ahsap besik kullaniyorum. Kullanis acisindanda cok güzel görüntü olarakta . Kurulum olarakta pratik. Yanimda kurdum.Park yatak kullanip memnun kalan akadaslarimda var. Ama bana daha hantal duruyorlar gibi geliyor Bakmak istersen https://ty.gl/ibkevm1olk
Arzu7439 Betulsen34 çok teşekkür ederim 😊 bende tam olarak bu beşik ve park beşik arasında kalmıştım. Sadece yatak odamda anne yanı yapma imkanım yok. Yatağımızın bir tarafı kapı girişi, bir tarafı duvar. Birde evim küçük. Park beşiği katlayıp daha sonra kullanmak in kaldırabilirim diye düşündüm. Park beşiklerinde anne yanı olanları çıkmış bu arada.
Eylul2019 Arzu7439 tabiki mobilya besik hem kalite olarak hem gorunus olarak cok daha iyi.biz ozel yaptirdik 2 tanr mobilya besigimiz var birini yeni dogdugunda 1 yasina kadar kullandi.digerinide nerden baksan 6 yasina kadar kullanir.suan 2 yasinda
Eylul2019 Arzu7439 hem park besik cok cabuk yipranyor yirtiliyor bir sure sonra kullanilmaz hale geliyor
OksijenliSu Arzu7439 Park beşik kesinlikle. Her yere taşınabilir. Kurması kullanması basit. Uzun ömürlü 😊
miniktirtilim Arzu7439 odasi oldugu halde park besik aldim 2 yil oldu cok cok memnun kaldim oyle odadan odaya ha diyince tasinmiyor benimki kenarlari bombeli geliyo kapidan sigmiyor ama benim niyetim oda oda tasimak degildi zaten. Ilk 6 ay ust kademeyi kullandim 6. Aydan sonra hareketlendi epey asagi kata aldim kizim 9 aylik yurudu fermuarini acik biraktim o surecten sonra kendi basina girdi cikti oynadi vs. Tatile gittim götürdüm. Anneme giderken götürdüm, suan aktif olarak kayinvalidemin evindeki odamda duruyor gittigimde orada uyuyor tas gibi vallahi katladiginiz zaman bebek arabasindan çook daha az yer kaplıyor. Suan 2m ye hamileyim ahsap ikea tarzi bi besigim daha var ama park besigi kullanacagim kesinlikle. Ne kadar yan korumaklikta yaptirsam ahsapa surekli bi carpma durumu oluyor cok daha kolay tırmanıyor kizim birde ona surekli atliyoe asagi falan ama park besikte fermuari kapali bile olsa kendi acip cikiyor rahatlikla
Saylikesma miniktirtilim merhaba bende önce park beşik düşünmüştüm ama evim 1+1 ancak yatağın yanına koyabilirim anneme sordum onlar çok büyük oluyor sığmaz demişti bide bez olduğu için bebek büyüyüp ağırlaşınca aşağıya çöker yatağı demişti siz bu sorunu yaşadınız mı acaba eğer çok büyükse onu da kullanamam yatak yanı olduğu için en fazla 60/120 cm ölçülerde bi şey alabilirim siz memnun musunuz tavsiye eder misiniz
zamloss123 Arzu7439 ne bakıyorsun onlara ya park beşik en iyisi büyünce oyun alanı olarak da kullanır hem toplanıyor yer kaplamıyor 4 5 yaşa kadar kullanılıyor ahşap beşikleri çocuk 1 yaştan sonra kırıyo hep
Sbm050421 Arzu7439 ya bu yaşlı tayfanın eskiden kalma bilgileriyle yorum yapmaları beni öldürüyor , her konuda aynılar ya her konuda , kimseyi dinlemeyin , park istiyorsanız park alın , bence kullanışlı , sonuçta onlar kullanmayacak , siz kullanacaksınız 😇
Betulsen34 Arzu7439 anne yani olarak kullanacagim ben yatagima bitisik yapmayacağım. Ilk cocugumda yapmistim daha tedirgin oluyorum onu alirken 🙂