Barlas_mom Seymaben 30 gün oldu benim ilk iki gün yoğundu hastane de depend kullandım sonrasın da çok az geldi hep günlük ped taktım. Hala da öyle çok az ama bitmedi
minikkurabiyelerinannesi guzelbebegimmmmm valla bembeyaz olmuştum ruhum çekilmiş gibi ama tahlillerin falan yapıldı ilaç başladılar düzeldi adetim de düzene girdi sonra hamile kaldım 😂
Lulikli Seymaben tam bitti derken artıyor o günlerde no telaş 😅 hatta o günlerden bi gün anneme anne kanamam bitti galiba dedim lavaboy bi gittim her yer felaket olmuştu 🤣🤣
cahillesohbetikestim Seymaben ilk 5 gün baya yoğundu sonrasında git gide azaldı 10 gün ya geldi ya gelmedi çok uzun sürmedi açıkçası
Seymaben gulocan12 bilmiyorum valla kuzum ameliyattan hemen sonra durmadi kanamam olmasi gerekenden fazla kanamam vardi bi ilac vermislerdi o durdurmustu🤔
RehoGelin Seymaben benim 40 günüm Bayaa adet gibi geldi canım 1 hafta sonrası kendi adet günümdü adetimde Bayaa normal geldi aldığım 20 kilonun 10 kilosu kanmış heralde yoksa o kadar kan nerenden gelecek 🙄😂
Seymaben RehoGelin benimde oyle oldu sogum yapali 5 ay olcak nerdeyse ilk 40 gun fenaydi 😅😅 ustune daha adet olmadim bakalim 😅😅
RehoGelin Seymaben aayy ben hemen adete başladım görmeye zaten gebelikte de ilk 3 ay gördüm adı birde anemiyim olmasam ne olacakmış 😂