Nurrrolli susamsmom sanırım yok zaten çıkmazdı da işte 😅 referans aralığı 0-7 yazıyor yanında ki değerde 0 yazıyor
Tugba0606 Meva34 bende pazartesiye kan verdim 3 20 civariyda regl 3 gunum var dun test yaptin silik bi cizgi cikti bekliyorum
Meva34 77Bebek35 Geçen ay da karın ağrısı mide bulantısı ishal diye gitmiştim dr gebelikten şüphelenmişti test verdim 17 çıkmıştı şüpheli demişti ama hamile değilim regl oldum bu ay da yine ağrım oldu sancılandım öyle test verdim adet günüm düzensiz 19 da da oluyorum 26.günümde de
Meva34 77Bebek35 maşallah Allah bağışlasın kan değerlerin takip edildi mi doktor bana yok dedi ama ben sanki hissediyorum pekte ümitlenmek istemiyorum
Tugba0606 Meva34 acikcasi doktor yok dedi ama ben hisediyodum birseyler oldugundan test aldim evde yaptim silik olsada cikti kizimdada boyleydi yazten pazartesiye bekleyecegim kan verme icin
77Bebek35 Meva34 kanıma bıdaha baktırmadım ıkı hafta sonra dırek adetım gecıkınce doktora gttm keseyı bebegı gorduk
Ebrbre 77Bebek35 tuhaf olan nedir ? Her kadının yumurtlama dönemi farklı oluyormuş 2 kere yumurtlayan bile oluyormuş benim testte bile baya belirgin şekilde çıkmıştı çift çizgi çok şükür şuan 20 haftalığız 🥰
77Bebek35 Ebrbre adet oldun bitti 4 gun sonra yumurtlama yasasan bıle kanda cıkabılmesı ıcın 17 gun gecmesı lazım ve buda adetıne 4 3 gun kalan zamana tekamul edıyor bence sen hamıle kaldın ustune bır ay adet gordun yada yerlesme kanaması yasamıs olabılırsın
Birannebebek Ben adete 3 gün kala yapturdim 24.16 çıkmıştı üzerinden 4 gün geçti bir daha yapturdim 208.8 çıktı