Pkurtcu Arkadaşlar klomen kullandım şuan progestan verdiler bu süreçten geçenler bilgi verebilir mi lütfen 🙏 10 gün kullanıp adet olmam gerekiyormuş inşallah olmammmm
Nisandua1 Pkurtcu Bende femara kullandım Progestan fitil verdi doktor sabah akşam ama günde bir kere yapabiliyorum bilmiyorum hayırlısı olsun
Pkurtcu 3oglanannesi yaaa öyle mi ben adet için sanmıştım teşekkür ederim inşllah olur da tutunur 🙏🙏 dikkat etmem gereken bişey var mı acaba
Pkurtcu Prensesmelek allahım inşallah bende öyle olurum bugün başlayacam progrstana bakalım on gün sonra neler olcak klomenin dozunu yükseltcekler eğer adet olursam 😣😣
Prensesmelek Pkurtcu Pkurtcu insalh kalırsın ben klomeni 4 ay kullandm fakat bende hıc bı işe yaramadı mlsf ıns senın tutar
Pkurtcu Gamzecem çok teşekkür ederim doktorum bana da öyle dedi ya adet olcaksın yada gebe kalır gelirsin dedi ☺️
Prensesmelek Pkurtcu evet malesefki 4 ayım klomenle bosa gitti ama herkeste farklı olabılır bılmıyorum ama famera klomene gore cok daha etkılı bı ılac🙏💕
Pkurtcu Prensesmelek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ya ben progestandan olumlu sonuç alamazsam klomenin yükswk dozuyla devam edeceğiz hayırlısı olsun inşallah benim de yüzüm güler 🙏🙏🙏🙏🌺❤️
Prensesmelek Pkurtcu amin insallahhhh rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın her ay beklemek cok yorucu insallah bi an once mutlu haberı alırsn 🤲