Aysa Merhaba 32.haftada hafif derece bebegin suyunun azaldigini ogrendim 35.haftada baska ultrasona girdim ordada ..plasental maturasyon greyd 4 yaziyor doktor açıklamasını yapmadi ne demek bu bilen war mi?
Bahar54 Aysa plasenta yașlanmasi olabilir canim. Gecenlerde internette okudum plasental maturasyon grade 3 de dogumun yakin oldugunu kireclenme basladigini belirtir diyordu. Ama doktorun bi aciklama yapmadiysa riskli bi durum yoktur sanirim.
umutyusuf Aysa Canim bende 33.haftama giricem dr plesantanin aşağıda olduğunu söyledi ne yapacağımı bilmiyorum moralim bozuldu
Aysa Ama grade yazmiyordu greyd 4 yaziyor bide hafif derece amnion azalmasi korktum bnde kagitta görünce aklima takıldı sabahtan beri daraliyorum bebegimde zayif
Bahar54 Aysa greyd diye bi tabir yok ama isterseniz arastirin. Doktor sesli soyleyip sekreter yazdiysa yanlis yazmis olabilir. "grade" greyd diye okunur cunku.
umutyusuf Aysa 37.haftada detayli ultrasonla bakilacakmis herhangi bir yapisma varsa kanuniye yonlendiricez kanama olabilir ameliyat sirasinda dedi o yuzden korktum yarin baska bir dr daha gidicem bilgi almak icin...
Aysa umutyusuf hayırlısı insallah cnm rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
umutyusuf Aysa Merhaba canim ben bgn tekrar baska bir dr.a gittim herşeyin cok normal olduğunu kesinlikle böyle birşey olmadığını soyledi.Yarin da baska bir dr.a gidicem ona gore hareket edicem yarindan sonra...
umutyusuf Aysa 32+4 canim bgnde baska bir dr gittim o da herseyin yolunda oldugunu gayey kolay bir dogum yapabilecegimi soyledi Allah'a şükür olsun...