Fatma4495 Tugba0606 aşırı halsizlik, 4 ay feci mide bulantısı şimdide mide yanması başladı,saçlarım uzadı bir anda normalde geç uzar,bide erken haftalarda karnımda pıt pıt atma hissediyordum
TBeyza Fatma4495 belirtilere göre pek emin olamam cinsiyet konusunda ama bende erkek hissediyorum belirtilerinizi bire bir yaşıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah 🤗 yarın kontrolüm var bakalım 12 haftadayiz belki bı tahminde bulunur
Fatma4495 Sbl49 Sağlıklı olması önceliğim tabi de bende bir kızım olsun isterdim ama inşallah oğlumda hayırlı evlat olsun da kızı aratmasın bana
Prenseslerinannesi344 Sbl49 Allah gönlünüze göre versin benimde 2 kizim var 2 yi erkek bekledim kiz oldu simdi 3 bekliyoruz bakalim bu ne olack😊
Sbl49 Merveberill kaynanama sinir oluyrm hep erkek olsn diyordu bugün gülerek diyo ya ben dedim erkek olacak boşuna kız diye hayal ediyordun
Merveberill Sbl49 ahh hiç takma kafana canım ben hamileyim dediğim günden beri erkek olacak dedi bizde hep sağlıklı olsun gerisi önemli değil dedik doktor erkek diyince söyledik ben biliyordum erkek olacağını dedi zaten iki ihtimal var ya kız olacak ya erkek hep aynı yani ağlama sakın bebeğini düşün😊
Ballisinsen Sbl49 ağlamak icin daha güçlü sebeblerin olsun 😊 bunada aglama yani. Demek benim yerimde olsa cogu kisi kafayi yerdi hahaha 😃
Sbl49 Merveberill ya o değil böyle hanı nispet yapar gibi gülerek söylüyor ona sinir Oldm aldgim herşeye karsiyor yorum yapıyor
Prenseslerinannesi344 Fatma4495 bu sene erkek senesi😊 galiba mahsallah Allah kucagina almayi nasip etsin darisi basima bnede 25 de gidicem öğrenmeye
Sbl49 Prenseslerinannesi344 âmin cnm cümlemizin tabiki önemli.olan sağlıklı olması ama işte insanlar o kadar farklı ki herşeye bisey bulup knsp yorum yapip can sıkıyrlar