ygmrcglyncn Merhaba doktorumun tavsiyesi üzerine başlıkta belirttiğim kan ve vitamin ilaçlarını alıyorum.Fakat ilaçları kullanmaya başladığım günden beri çok kötü ishal oldum.Kan ilaci ( gynoferon )'nin sebep olduğunu düşünüp doktoruma danışarak 2. gün kan ilacını bıraktim. Fakat ilaçlara başlayalı 5. Gün oldu daha fena oldum gece karın sancısından tuvalete gitmekten mahvoldum.Simdi hangsiinin yan etki yaptigini bilmediğim icin hepsini icmeyi sonlandırdım ve yarin kontrol için doktora gideceğim.Eger siz de bu ilaçları kullandıysanız yaşadığınız yan etkileri paylaşabilir misiniz?
OktayMeltemSahin ygmrcglyncn gynoferon ilk hafta ishal yapıyor daha sonra düzeliyor hatta dışkınız simsiyah oluyor korkmayın ben kullanıyorum aksatmadan 38.haftadayım ama bebeğime acayip yaradı maşallah düzenli beslenemiyorum o ilaç baya kilo yaptı bebeğime
Kanarya ygmrcglyncn yazmış olduğun 3 ilacıda kullanıyorum, herhangi yan etkisini görmedim. Gynoferon sabah aç karna içince bulantı yapıyodu, akşam tok içmemi söyledi doktorum bulantım ortadan kalktı.
Brlgry gynoferon Kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim hatta en iyi kn haplarından biri gebelikte mutlkada kullanmamız lazım kan ilacı bence bırakmayın 🙋🏼♀️
ygmrcglyncn Brlgry eminim iyi bir ilaçtır fakat iclerinden birinin agir yan etkisini yaşıyorum hangisi oldugunu bulmam için yarın doktora da göründükten sonra ayri ayri kullanmayi deneyeceğim
ygmrcglyncn OktayMeltemSahin doktor kullanmayın dedi yan etki yapınca ben de almak istiyorum ama ne yapacagim bilmiyorum.Yarin kontrole gidince danışacağım
Zeynp ygmrcglyncn muhtemelen gyno yapıyor bende gündüz içiyordum mide bulantısı gibi değişik yapıyordu beni Doktora söyledim yatmadan önce iç hem kilo açısından iyi olur iştah açılma problemi yaşamazsın Hem yan etki görmezsin demişti
Yalcingiller Decavit beni öyle yaptı o kadar ishal oldum ki ileri düzeyde en son makatımdan kan gelince apar topar hastaye gittik hap yaramamış hemen bıraktırdı doktorum
ygmrcglyncn Yalcingiller doktor magnezyum ilacı yapıyor olabilir onu bırak dedi o yüzden şuan Decavite ve kan hapina devam ediyorum bakalım inş ishal devam etmez
BabyDrs ygmrcglyncn aynı ilaçları bende kullanıyorum arada bi gaz sancısı gibi oluyo tuvalet konusunda rahat gibi eskiden bi kaç gün çıkamazken şimdi rahatladım ama senin gibi yan etki yaşamadım(ishal gibi) hiç birinde sadece biraz fazla Tuvalete gitmek dışında 😌