Gozde0709 Kızlar 10 haftalık hamileyim bulanti vs hiç birşeyim yok regl olmama dışında hamile gibi bile değilim bu normal mi?
Yavruhamsi Gozde0709 10+4 aynı durumdayım keyfime bakıyorum :) ilk hamileliğimde aynıydı sorun yoktur bünye ile alakalı merak etmeyin 🌸
Begumergun Gozde0709 normal herkesde aynı belirtiler olucak diye bişey yok bendede mide yanması dışında hiç sıkıntı çekmedim
Cansugamze_ Gozde0709 2. Bebeğim hiç bulantı falan yaşamadım 18 haftalık oldum sadece mide yanmam var🥲
Meleknkkk Gozde0709 valla şanslısın canım 🤭 8.haftaya kadar midem bulanmadı çok rahattım o yönden düşük riski atlattık ama onun dışında mide bulantısı yönünden rahattım😊 8.haftadan sonra bi başladı yemek yiyemedim herseyden tiksindim mutfağa girmek istemedim o derece şimdi 14+0 olduk biraz daha rahatım yine arada bi oluyo. Demem o ki tadını çıkar daha iyi işte senin için inan o bulantıyı yaşasan da dicksn ki bitsin artk bulantılarm. Bide hamilelikte ki bulantılar daha kötü 😂❤️
caglaolmeZ Meleknkkk merhaba konu ile alakasız ama bende 13 haftalık hamileyim benim de sürekli kasık ağrım oluyor sizin de var mıydı yada oluyor mu kasık ağrınız
durumom2022 Bende 8+5 hamileyim ama hiç bir belirtim yok korktum akşamları halsizlik ve baş ağrısı haricinde. 7. Haftamda kalp atışını karnımdan duyamadı doktor ama alttan bakınca duyduk o yüzden biraz korktum ama inşallah sağ Salim kucağımıza alırız ❤️
3273 Gozde0709 bende aynıyım 7.haftama giriyorum bulantı kusma asla yok sürekli olur mu diye tetikteyim olmasını istiyorum hatta normalmiş gibi geliyor öylesi 😅 arada bel ağrıları ve koku hassasiyetim oluyor onun dışında şükür iyiyim 😄
Minisimb Bende 16 haftalık hamileyim şuan,benimde bulantım filan olmadı hiç boşver böylesi daha güzel 😁
Meleknkkk caglaolmeZ olmaz olur mu tabi oluyo hatta bazen kasıklarıma bıçak giriyomus gibi oluyo doktoruma sordum çok normal olduğunu rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi tabi sık sık olmuyo ve çok şiddetli değil eğer senin ağrıların şiddetliyse mutlaka doktoruna sor canım ama onun dışında gayet normal