Aysun2834 Ada09 ben dışarı çıktıkça yaparım doktorum herhangi birşey demedi bugüne kadar hep makyajlı gittim kontrollerime
Mucizeveannesi Ada09 tabiki yapıyorum ama fondöten kullanmıyorum göz makyajı vazgeçilmezim ,zaten şekil değiştiriyoruz ☹️Bari yüzümüz renkli olsun moral şart
Anneyimm Aysun2834 ne diyebilirki mesela? Bunuda ilk defa duyuyorum valla makyjla e ilgisi olabilir ki 😄
Cnnckr Anneyimm makyaj malzemeleri kimyasal içeriklidir. Cilde sürülen kimyasalı cilt emer. Dolayısıyla bebeğe zararı olması çok normal :)
OktayMeltemSahin Anneyimm yüzümüze sürdüğümüz maddeler gözeneklerden kana karışıyor ve önerilmiyor genellikle parabensiz ürünler tercih edilmeli organik ürünler
Anneyimm Aysun2834 Cnnckr hmm blmiyodum tesekkeur edrim kizlar :) valla son bir aydir kendimden gecmisim makyj malzemelerim kim bilr nerde 😄
Ada09 Doktorum su bazlı krem yani fondoten ve Ruj kullanma dedi pudra ve allık toz halinde olanları sürebilirsi emilmiyor bunlar sonuçta dedi yine de size sormak istedim
Brlgry Bende hep yapıyorum makyajsız asla çıkamam yani hemde tam takır profesyonel yapıyorum doktorumda hiç bir şey demedi 😍