Reshaa Ozge_ll belki doğum kasılmasıdır baslamıs olablr öyle baslar diyorlar benim öyle olmadı karnım taş gibi oluyordu
Yasemiinny Ozge_ll bence sancılarınız başlıcak. Oğlumda ilk adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu sonra sancı belime vurmaya başladı.
Semanurelkun Ozge_ll bende de var iki haftadır, yalancı sancılar. Gerçek sancılar düzenli oluyormuş. Farklı olduğunu hissettiğimde gideceğim doktora
Yasemiinny Ozge_ll o gün çatı muayenem olmuştu eve gelirken adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu. Gece boyu sürdü. Sabah sırtıma vurmaya başladı. 1 gün boyunca çektim. Sabah hastaneye gittim 4 cm açılmam vardı 11 de oğlumu doğurdum. Yani 39+3 de başladı. 39+5 de doğum yaptım.
Muskulpesent 39+3 bende de yalancı sancılar var , gerçeğe ne zaman dönecek bakalım, aynı regl agrısı gibi
Sabibo Yasemiinny ya Allah bağışlasın❤ İnşallah çok çok mutlu bir aile olursunuz hep❤ Canı sağ, musmutlu büyüsün
Merand07 Benimde 38+2 haftalık. Aynısı bende de var bu gece ağrıdan uyuyamadım adet olacakmışım gibi kasıklarım belim ağrıdı. 2-3 gündür bu şekilde.
Aslihannh Ozge_ll benimde sürekli adet olucakk gibi hafif bel ve karın ağrım oluyordu bugün kontrole gittim 4 cm açıklık varmış doğum sancıları dedi doktor 1-2 güne bekliyoruz bakalım 😊