Edadrmz Deletedmom10846 işte bende kaldırabilirmiyim o süreci cok emin olamadım aslında yanımda hazır biride olucakken yaptırsam yardımı olur diye düşünüyorum ama ne zor işlermiş bunlar 😊
Deletedmom10846 Edadrmz destek önemli tabiki 😊 güveniyorsanız kendinize çıkartmış olursunuz aradan en azından
Mert86 Edadrmz gerçekten için rahat olsun dr lar bile erken öneriyor sor araştır dönmeye harekete başlamadan çok çabuk iyileşiyor tabi her dr un aynı olmayabilir suan oglum 3bucuk yasinda
Mavisperi Edadrmz kesinlikle yeni doğan en mantıklısı ben öyle yaptırdım sadece sünnet sonrası hafif ağladı sonrası hic bir şekilde sorun olmadı büyüdükçe sonra yaptırmak çok daha büyük sorun emin olabilirsiniz bence yaptırın derim
Edadrmz Mavisperi peki bunu doğumdan sonra gelen çocuk doktoruna mı söylicez yoksa suan hamilelik için takibimizi yapan doktora öncesinde bildirmemiz gerekiyomu canım
Mavisperi Edadrmz söyle ki ben ailem sağlıkçı dolu olduğu için hep onlar halletti ama takip yaptirdigin doktoruna sorarsan yönlendirir mutlaka