SimgeYrdsv Miniminikom vajinal yoldan baktı aslında o şekilde gorebildik bebeğimizi, ben 7+1 zannediyordum ama daha görünmediği için hesaplanamamisti evet 6 haftalikmis 🥰 8. Haftada dahi kalp atışlarını duyanlar varmış, inşallah bizde onlardan olacağız 🙏🙏
Ela6161 SimgeYrdsv daha önceden görseydim söylerdim size zaten vajinal yolla daha detayli görünüyor hersey. Bence önümüzdeki haftalarda öyle bakilsin hersey daha net. Kalp atisi da iyiki denememis bile bukadar erken okadar ışın olmasina gerek yok. Daha saglikli bi sekilde haftays duyarsiniz. Hayirli olsun
SimgeYrdsv Rabiaugur Allah ım hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah, hepimizin 🙏 Güzel dualarımı size de gönderiyorum 🌼 Bebeğim benimle, ancak kalp atışını duymayı bekleyeceğiz 🙏
SimgeYrdsv Miniminikom Çok çok teşekkür ederim, hepimiz için en hayırlısını diliyorum her zaman, ilginiz için çok teşekkür ediyorum 🙏❤️
SimgeYrdsv Sare19 Özeldeki doktor bebeğimi gördü çok şükür, 6 haftalikmis daha, şimdi kalp atışını duymayı bekleyeceğiz. İnşallah o günde gelecek 🥰🙏🌼
SimgeYrdsv -anne-oluyorum- Keşke doktorda senin gibi umut verici konuşsaydi, zaten gözlerim kıpkırmızı gittim bu seferde kalp atışı için olumsuz yorumlar aldım, bu doktorlar beni bitiriyor 🥺 Ama ben umudumu kaybetmeyeceğim o kalp Allah ımin izniyle atacak 🥰🙏🙏
SimgeYrdsv Kelebekm Çok şükür bebeğim benimle 🥰 6 haftalikmis, şimdi sıra kalp atışını duymayı beklemekte 🙏🙏🌼
SimgeYrdsv Annesininportakali53 Bebeğim benimle çok şükür 🥰🥰 7 değil 6 haftalikmis, kalp atışını duyamadik, doktor olumsuz konustu biraz ama, 8. Haftaya kadar yolu var diye duydum sabırla bekleyeceğim 🙏❤️
SimgeYrdsv Zeynppppp Bebeğim benimle, haftaya tekrar gidip kalp atışını duyabilmeyi bekleyeceğim dört gözle 🙏❤️
Zeynppppp SimgeYrdsv oh çok şükür bende gittim 6 hafta 5 günlükken kalp atışı dinledim geçen cumartesi tam net bebişi gösterdi göremedim okadar minikki özele gittim özellikle devlette göremiyorlarmış kalp atışı dinledim benfe 🥰
SimgeYrdsv Happy-melek1997 Özeldeki doktor bebeğimi gördü 🥰 Ancak haftam henüz 6 ymış, kalp atışını duymayı bekleyeceğiz, bugün duyamadik 🥺 Sabır ❤️
Annesininportakali53 SimgeYrdsv ay çok sevindim bak ben sana ne dedim canını sıkmaya gerek yok bebekte var kendini üzersen onu da etkilersin 6 haftalik daha küçük kuzum 8-9 haftada kalp atışını duyan var doktorlar en kötüyü göz önünde bulunduruyorlar inşallah kalp atışlarını da duyarsin🥰🤲
Happy-melek1997 SimgeYrdsv ya ne güzel ben daha bebeği bile görmedim bu cumartesi randevum bende götürürüm inşallah bebeğimi 🤲🤲🤲
Mavilibebek SimgeYrdsv canım benimde ilk gebeliğim boştu kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim aynı şeyleri yaşamaktansa korkuyorum ben de 7+ 3 diye biliyordum fakat 6 haftalıkmış duyamadım minik kalbini pazartesi gideceğim tekrar Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize umudumu kaybetmedim sende kaybetme 🌸
SimgeYrdsv Annesininportakali53 Çok çok teşekkür ediyorum gerçekten, umut dolu konuşmalar tüm olumsuz duygularimi silmeme yardım ediyor ❤️🙏 Doktorlar da keşke böyle yapmasa, umutları yok etmeseler.. Ama bizler sabırla beklemeyi öğreneceğiz bu gidişle 🤭
SimgeYrdsv iremsenturk_16 Tüm dualarım,güzel dileklerim bizimle, inşallah sağlıklı evlatlara kavuşacağız ❤️
Annesininportakali53 SimgeYrdsv öyle kuzum verende Allah alanda Allah ona sığınıp sabırla bekleyeceğiz doktorlar tıbbi açıdan konusur ama her zaman umut vardır yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun hayatta kalır Rabbım bu mübarek aylarda tüm bebekleri annelerine bağışlasın sagsalim kulaklarına alsın olmayanlarada nasip etsin insallah
SimgeYrdsv Ahsoka Benimde 7 değil, 6 haftalikmis bugün bebeğimizi gördük özele gittiğimizde 😍 kalp atışlarını duyamadik, haftaya onu da duyacağız inşallah sabırla bekleyeceğim ❤️
Tgc_41 SimgeYrdsv korkmayın ve bol bol dua edin bende 6.cı haftada duyamamıştım kalp atışını 8de duymuştuk oda çok net değildi hatta o yüzden üzülmeyin Allah’ım ya Fettah ismiyle ferahlık versin size 🤲🏻❤️
Ahsoka SimgeYrdsv çok sevindim, İnşAllah kalp atışlarını da duyacaksın. Çok güzel bi duygu Allah hepimizin bebeklerini sağ salim doğmalarını nasip etsin 🥰
SimgeYrdsv Annesininportakali53 Aminnnnn🙏🙏🙏 Güzel dua ve dileklerimizi hepimiz için bende gönderiyorum, tüm güzellikler biz anneleri bulsun, bebeklerimiz sağ salim gelsin 🥰🥰🌼🙏
SimgeYrdsv Ela6161 Çok teşekkür ederim, devletteki doktor seni yormak istemiyorum haftaya kadar bekleyelim deyince sesimi çıkarmadım, ama dayanamayıp özele gidip baktırdım öyle rahatladım, inşallah haftaya kalp atışını da duyacağız 🌼🙏🥰
SimgeYrdsv Happy-melek1997 Dua ediyorum sizin içinde 🙏 İnşallah sağlıkla goreceksiniz ❤️ Paylaşmak isterseniz bana yazın gittikten sonra 🥰