BurcinTurkcan Cilekreceli1514 inan bende öyleyim 28 en beri doğar mı acaba ne zaman doğar gözüyle bakıyorum ama gelen giden yok gerçekten de 😅😂
RabiaBozat guzel_anne1 65 ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum 😔🤣 28+2 olduk bugün ultrasonda 1 hafta geride gözüküyor doktor 1 hafta önemli değil dedi ama aklıma takılıyor sürekli. Bebişim 1066 gram olmuş boyunu bilmiyorum sormadım. İlk anneliğim olacak Allah’ın izniyle haftalar geçtikçe heyecanım artıyor. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 😊🤗
temmuzannesi01 guzel_anne1 merhaba canım 27 +5 haftalık hamileyim🤗 85 le hamile kaldım şuan 90 oldum ahh fazla kilolar 🤦🏼♀️ bebeğim normal kilosu 1000 kilo civarı heyecan tavan valla doğsunda sevim🤗😘 artık ve vücudum rahatlsin istiyorum ilk hamileliğim ilk kuzum o benim 🤗🤗🤗
Gamze_Krzl guzel_anne1 Benim 3. gebeliğim 1. kız bebekti erken doğum yaptm 1hafta yaşayıp vefat etti 2.gebeligim erkek bebekti oda erken doğdu ama çok şükür 4.yaşına girecek buda henüz 7+4 günlük digerlerinde 29. Haftaya kadar gelebildm 55 den 65 kiloya ckmstm bunda da ne olur bilmiyorum Allah kerim ☺️
Kbrakrs 14+4 üm 54 ile hamile kaldım 55im şu an , bazen 56 da oldum 🥰 inşllh kilo almam çok yatkınım çünkü. Tabi herşeyden önce bebeğim ve sağlıklı olalım 🤲🏻
Kubranurek 28 hafta 4 günlüğüm 45kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum. Aşırı derecede mide batmam var nedendir acaba fikri olan varmı ?
Gulizar_29 guzel_anne1 35+3 50 ile hamile kaldım 70 kiloyum bebek en son 2500 gr dı 13 gün önce ikinci gebeligim 4.5 yaşında oğlum var
Acee guzel_anne1 aleyküm selam canim öncelikle insaAllah bebisi saglikli bi sekilde kucagina alirsin 🤗ben 27+3 haftaligiz 88 ile hamile kaldim suan 80 kiloyum🙄😂ne degisik demi bebisimin kilosunu henuz bilmiyorul en son 500 gramdi 5.ayda ogrenicem benim 3.gebeligim oglusum olucak insaAllah 2 kizimdan sonra ve baya heyecanliyim iki kizdan sonra Rabbim yardimcimiz olsun saglikli hayirli dogumlar nasip etsin ❤️
Zeliha_1 7+5 haftalığız 🥰 ilk gebeliğim 23 yaşındayım 61 kilo idim kaldığımda ama nasıl ne ara 63 oldum anlayamıyorum şişkinliğim ve gazım var birde midem bulandıgı için hep tuzlu şeyler tüketiyorum acaba ödem mi yoksa henüz iki kilo almam çok erken🥺
Rose04 35+2 haftalık hamileyim 40 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum canım kızımda 2.740 gram şuan🥰Sabırsızlıkla bekliyoruz ilk çocuğumuz doğum tarihimizide belirledik 5 Mayıs 🥰
Vkubra Rose04 ayy ne güzel tesadüfler ben de şu an 35+5 ve 2750 kg doğum tarihimiz bile aynı 5 Mayıs 😀🌸
Erayhilal Rose04 hayırlısıyla kavusun insallah 🥰🌸 bende bugun 35 e girdimde karnimda sertlesme ve bel agrim kasik agrim çok oluyor sizde oylemisiniz
Elzmna Bebisler benimde ikizler 🙏 şuan bende 8+5 im. Ama şuana kadar tam 6 kilo verdim 71 kiloyla hamile kalmıştım şuan 65 kiloyum
Ozge2441 guzel_anne1 maşallah size 😅🤣 Bnm 2.gebeliğim 2 yaşında Bir oğlum var smd kızımız olucak inşallah 27 haftalık hamileyim 52 ile hamile kaldım dün tartıldığımda 62 olmuştum 20 yi tamamlarız doğuma kadar galiba 🤣🤣🤣
Hmfidan Merhabalar :) Haftadayım bende 62 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum genel olarak bebek alıyor diyebilirim ama 75 i kesin göreceğim 😉
Ece_1001 18+1 haftadayim 79 kiloyla hamile kaldim suan 81.5 kilodayim en son 14 haftalikken oglum 100 gramdi sizce normal mi ?
Elif1666 78 ile hamile kaldım şu an 84 kiloyum 22+0da 529 gr dı kızçem şu an 23+1 ilk gebeliğim aşırı heyecanlıyım 😍 herkese kolay ve vaktinde doğumlar diliyorum…🤲🏽🥰
Firstmummy guzel_anne1 1 ilk hamileliğim 2 sene korunduk sonra bıraktık her ay gene mi olmadı yaşım mi geçti gene adet oldum derken 3. Ayda adetim geçince hemen test yaptım kan verdim çok şükür hamileyim dusuk riski yaşadım atlattık çok şükür şimdi iyiyiz 5. Aya girdik 70 kilo ile hamile kaldım 79.5 olmusum bugun tartıldim Cunku 1 ay hareket.etmem yasaktı onlar bana kilo olarak döndü 😅