Minigin_annesi0 Kızlar bebeğim haftasına göre iki hafta önde gidiyor iri olacak dedi doktor. 4 kiloyu geçmesinden korkuyorum. Geçerse direk sezaryenle alıyorlar. Ben normal istiyorum 37. Haftadayım keşke 38. Haftada gelse diyorum
Busra_06 Minigin_annesi0 Benim bebeğim de iri 🤷♀️ 37+2 3600 49 cm dedi dün ki kontrolde. 39 da sezaryene alacak 😆 oysa kendimi basıl da hazırlamıştım normal doğuma 🤪🤪🤪
irem-Dora Minigin_annesi0 ahaa kendimi gördüm, ben de aynı düşünceleri paylaşıyorum. Tosunum 33+2 de 2900′dü, üç hatta dört hafta ileri neredeyse. Doktorum henüz doğum ile ilgili bişi demedi de normal doğuramazsam ya bu gidişle diye tırsıyorum 😅
Deletedmom727271 ilk oğlum 3900 doğdu 38.haftada başka sebeplerden kaynaklı sezaryen olmuştum. çatınız müsaitse normal elbette olur. 😊
Pcoslubiranne Minigin_annesi0 evet kanala inmedi 5 cm aciklik oldugy halde meger kiloluymus.3 kilo cikmisti ultrasonda.
irem-Dora Minigin_annesi0 neyse ay sağlıkla doğsunlar da nasıl doğdukları önemli değil diyelim artık ne yapalım 😊
Mercimek2 Minigin_annesi0 37+3 teyim 3300 şu an bebisim doğum 2 mayısa geliyor doktorum bayramda burda yokmuş bir an önce gelmesini istyorummm🙏🙏