menekse_18 Kızlar sezeryan yapıp sonra kilo veremeyen var mı yani sezeryan göbeği kalıcı diyorlar bilgilendirir misiniz ? Ve kaç kilo ile hamile kaldınız boyunuz kaç ?
gamzosgamzos menekse_18 ilk gebeligimde 63 ile hamile kalıp 86 ile doguma girdim kızım 17 aylık oldugunda 49 a dusmustum spor ve diyet ile ve gobegim hic kalmamıştı bu bebgimde 49 ile hamile kaldım 70 ile doguma girdim suan 64 um 16 gun once dogum yaptım
mrs_elisah menekse_18 63le hamile kaldım 75le doğum yaptım. Hastaneden gelince 73 kiloydum. Hiç kilo vermemişim. Şuan 71 kiloyum üstünden 1 yıl geçti kilo veremedim ve göbek kaldı malesef 😥😥😥
Ela000 menekse_18 boyum 164, 66 kilo ile hamile kaldım. 76 kilo ile doğum yaptım, 8 ay oldu doğum yapalı şuan ki güncel kilom 59. Göbeğim kalmadı
menekse_18 gamzosgamzos çok iyi diyet ve spor önerilerinizi bizimle de paylaşır mısınız belki yardımınız olur ❤️
Cansugamze_ menekse_18 emzirdikçe zayıfladım hep kuzum yediklerim hep sütten bebeğime geçti zayıflık hiç iyi değil en ideali 50 53🥺❤
gamzosgamzos menekse_18 tabiki ❤pandemi donemi oldugu icin spor salonları kapalıydı evde duzenli leslie 45 dakika olan videodan spor yaptım kızartma hamur isi aburcubur pirinc pilavi makarna beyaz ekmek tatlı yemedim aralıklı oruc diyeti yaptım yani gunun sadece 8 saati beslendim 16 saati ac kaldım 😊
Zuzu04 İlkinde 72 ile hamile kaldım 94 kiloyla doğuma girdim 40 ım çıkana kadar 82 kiloya düştüm sonrasında zamanla kendim verdim bunda da 73 ile hamile kaldım şu an 83 kiloyum son 1,5 ayım umarım daha fazla almam 🤣