Mehmetinannesi Ceren sağlıklı olduktan sonra bence hiç kiloyu takmayın benim yiğenim 2.500 gr doğdu şimdi maşşalah hiç sıkıntısı yok 6 aylık oldu bile aynı zamanda yakın arkadaşım 3300 gr doğurdu kalbinde 3 delik var şimdi onunla uğraşıyorlar yani önemli olan sağlıklı olsunlarda hiç sıkıntı yapmayın bence kiloyu
1PrensAnnesi Ceren sağol cnm❣Sizede maşallah💙 Doktor ne dedi peki zayıf veya minyon dedi mi? Mesela 30haftada bana birazcık boyuna göre zayıf gibi dedi yedm muzu kaşarı kuruyemişi bu sefer toparlanmış dedi ☺ Eğer senide bu şekilde uyardıysa cnm bunlar baya kilo aldırıyo
Ceren 1PrensAnnesi yokk herşey yolunda çok sağlıklı kilosu da gayet iyi dedi, annem üzdü beni zayıf diye😢 Doğum da 18 ine alındı kesin, doguma kadar kaç kilo olur ki acaba kuzum, dediklerini de deneyeceğim🙏🏻😊
Ceren NeslihanCaykara maşallah sübhanallah❤ Aslında gayet iyi diyo doktorda herkes yok zayıf doğacak öyle olacak böyle olacak moralim bozuldu 🙏🏻
1PrensAnnesi Ceren bence 3500ü görür daha 18ine var çünkü dediklerimden de yersen tatlış tatlış doğar oğluş😍 Zayıf olsa doktor kesin söylerdi annen doğumda diyecek iyi doğdu diye göreceksin💕 tam alım zamanı çünkü artık 💙 ay Allahım şu 18i banada desin net ya çok istediğim bi doğum tarihi 18.1.18 süper olacak ya lütfen bende o gün doğurayım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nasıl güzel tarihi oluyor valla annesi darısı bize
NeslihanCaykara Ceren sıkma canını canım benim 3 buçuk olurlar inşallah Doğum kolay olur hemde çabuk toparlanırlar sütümüz olsun yeterki☺
Ceren NeslihanCaykara çok sağol kuzum umarım üzmezler bizi 3.500 olsunlarda gerisi önemli değil canımm❤😊
Ceren [bilinmeyen] Şimdiden anneliğin verdiği vesveseye mi kapıldık ne yaptık🙈😂 bi tatmin olamadım kilosundan 😂😢
Ceren 1PrensAnnesi ay canım benim ağzın bal yesin 🙈❤ İnşallah 😍 bana da 20 si demişti, kesin 18 i yapalım dedi notunu bile aldı gerçekten çok güzel oldu tarihi💕 umarım kısa zamanda netleşirsin sende💕 belli olmadı dimi nasıl Doğum olacağı senin canımm🙏🏻