Nursmom Kızlar merhabalar 29 haftalığım 1900 bebek tahmini kilosu dedi doktorum eltim de hamile onunki daha yüksekmiş ideali nedir qcaba sizin bebikler kac kilo🤗💐💐🐣🐣
Eslemmiraaa Nursmom fazla sanki kilosu haftasına göre önden canım ideali 1100 1500 arası bu haftalar ama her bebek farklıdır gelişimi sağlıklıysa ne mutlu sana🥰
Gnc27 Nursmom 30 haftalıkken 1528di ,bende kilosu fazla Bİle ..neden karşılaştırma yapıyorsunuz ki her bebek farklı sonuçta ..doktor normal dedi mi demedi mi o önemli .
Aayyssnn Nursmom ben 26+4 haftalıkken gittim 1 kilo 100 gram, doktor biraz tombiş bebek olacak dedi🙄 29. Haftada çağırdı tekrar bakalım nr olacak
Nursmom Hayalimdin Eltim az diyor ben anlamadim ilk gebeligim o 32 hafta onunki 2300 mus bana az dedi🙄
Nursmom Eslemmiraaa Ever her bebek farklıdır doktor tombis demisti 25.hqftada simdi bisey demedi eltimde az buldu fazla bile bencede ama bilemedim sorayim dedim🐣💐
Nursmom Gnc27 Evet her bebek farklı bende tombisim doktor onceki kontrolde bu da mı tombis demisti qma simdi bir yorum yapmayinca eltimde az sanki deyince sormak istedim sizlere💐
Nursmom bussraozturk Ben az bulmuyorum eltim qz bulduuuu 😒😒😅😅😅 teşekkürler yorumunuz icin benim bebis gercekten tombis olcak heralde
Nursmom Aayyssnn benimde 25 haftalikken 1 kiloydu tombis galiba demisti doktor simdi cok birsey demedi demekki bizimkiler tombis olcak 🙈💐
bussraozturk Nursmom herkesin bebeği aynı kiloda doğmuyor önemli olan sağlıklı olması boşver takma böyle şeyleri bebeğini etkilemesine izin verme😘
Nursmom Gnc27 Sormaa çoook dusuncelisirler maşallah hepsi birbirinden düşünceli bi gorsen🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😅😅