Busraaa0 deletedmom209 ama diğer türlü sezaryenden sonra da yatacaksın hastanede benim doktorum çatala oturamazsan sezaryen yaparım demişti belki iişine yarar
deletedmom209 [bilinmeyen] canım sıkıldı ya ben evet belki 34 ü atlatmış olabilirim ama istemem mi çocuğum tam gününde doğsun kilosu normal olsun küvöze girmesin allah kimseye yaşatmasın ben bunu yaşarken hala neler söyleyenler var
deletedmom209 [bilinmeyen] biliyorum elinde değil ama sağlığını bebeğini düşin gerisi hallolur en kötü hastalığın bile tedavisi moral
deletedmom209 [bilinmeyen] iğnelerini bile nasıl yaptırcam bilmiyom içim gider benim düşündükçe üzülüyom 😔
ElifGuven deletedmom209 ben devlette sezeryan oldum yine devlette sezeryan olcam 😂😂bakıyorlar bebek ve sen müsait değilsen sezeryan alıyorlar ☺️
deletedmom209 ElifGuven ilki sezeryan olanı ikinciye de sezeryana alıyolar ama benim herşeyim müsiat normal doğuma oğlum zaten 29. Haftada döndü şeker desen yok astım desen yok tansiyon yok taş gibi olacağım tuttu
ElifGuven deletedmom209 😂😂😂bebeğe göre değişir daha erken bebek yer değiştirip durur hep bi yukarı bi aşağı 😂😂😂baktılar gelmiyor o zaman alırlar bi de çatıya çalarlar 30 haftada
deletedmom209 [bilinmeyen] aminn kuzum valla 35 e de girdik 29 dan beri ha geldi ha gelcek diye diye yüreğim ağzımda bekliyom
deletedmom209 ElifGuven kız 34 haftalığım daha nasıl yer değiştirecek içimde yer yok çocuk armut gibi duruyo
ElifGuven deletedmom209değiştirir ben geçen hafta gittim başı yukarıdaydı 3 gün sonra acile gittim başı aşağıdaydı 2 gün inçe yine gittim balı yine yukarda 35+5 im hele benim büyük kız 40 haftaya kadar indi çıktı 😂😂
Haticeozturk Ay oku oku ne tatlı şeysin sen o durumda nasıl hem.yazdin hem doğumu bekledin bakalım ben nasıl.olcam bende egede özelinde yapcam hemşiresine sordum.sezeryan istiyorum ben yapiyolarmi die hangi doğumu istiyosan evet yapıyor doktor dedi aslında bana kalsa belden uyusdurulup normal doğum ama.ondanda korkuyorum benim rahatsızlığından dolayı kemik yapım.ince mecbur sezeryan olcak insallh hangisini istiyosan sanada onu yaparlar
deletedmom209 ElifGuven ohoo sen yandın doğunca hayatta zapdedemessin allah yardımcın olsun tavana ağ atıp tavanda gezer maşallah 😍
ElifGuven deletedmom209 büyük kızım öyle sağolsun bu da ablası gibi olcak 😂😂😂napiyim sağlıklı olsunlarda 😂😂