deletedmom209 Byncdii gerçekleşmedi daha kuzum beklemedeyiz profesör sabah travaya alcaz dedi sancı odasına suni verecekler galiba
Duyguuuu deletedmom209 Cocugun adını mucize falanmi koysan acaba suyu patlamadan etmeden duruyor öyle
Byncdii deletedmom209 hadi hayırlısı kuzum sağlıkla bir avazda kucağına al inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sedatasdan deletedmom209 psikologla konuş endişelerinden bahset oda sana normal doğum yapamaz raporu versin
deletedmom209 sudamlasi kız su patlamadı suyuyla keseyle birlikte indi vajinamda duruyo kesin keseyle doğacak bu
Sedatasdan deletedmom209 anladım canım valla doktorunla konuş kuzum senin istemediğin birşeyi zorla yapacak halleri yok
deletedmom209 ElfAhmt25 sakinim kuzum artık sadece oğluma odaklandım onun sağ salim gelmesini bekliyorum
deletedmom209 sudamlasi merak etme kırk yıllık doktorlar bile ilk defa görüyo sabah vizitime profesör geldi bakmak için normalde ücretli bakıyo burda
Ayse1608 deletedmom209 canım Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏 kaç haftalık oldun
Cansugomur Kız benim bı arkadaş hamileydi oda senin gibi böyle normal doğum için zorladılar oda hastaneyi ayağa kaldırdı ağladı zirladı sonunda eşinden imza alıp sezeryana aldılar bı dene istersen 😁😁😁 deletedmom209