Mervemsi Kızlar bebeğinin eşi 12. Haftalarda aşağıda olupta sonraki haftalarda düzelen var mıydı.. Bebeğin eşi aşağıda olması ne gibi problemler yaratır
ikizlerimveannesi Mervemsi benim de bebeğin birinin eşi çok aşağıda imiş 20 haftalık olduk hala düzelmedi bol istirahat diyor doktorum ara ara dışarı çıkıyorum ama çıktığım zaman da sık sık dinleniyorum bir çok kişinin sonradan yukarı çıkıyormuş
YagizAsyaMom Mervemsi ilerici haftalarda yukarıya çıkıyor diye BİLİYORUM ama yine de doktorunuzla görüşün isterseniz. Bir de bol bol ayaklar hava da dinlemeniz gerekebilir. Klişe olacak ama lavabo hariç hiç kalkmayın
Mirayyyy16 Mervemsi benimde aşagıdaydı hiçbirşey yapmadım çıktı çık şükür stres yapmayın kendiliğinden çıkıyor
Momm Mervemsi benimde aşağıda bebeğim 25haftalık olduk doktorum bu saatten sonra çıkmaz demişti yerleştiği yerde kalır dedi bebeğinin eşinin aşağıda olmasının tek sıkıntısıda erken Doğum rabbim sağlıcakla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Mervemsi InsaAllah cıkar doktorum da zamanla cıkacagını soyledı ama ınternetten ordan burdan okudugum kadarıyla cıkmayanlarda varmıs ve sezeryana kadar gidiyomus sonu umarım düzelir 🙏🏻