Calcifermt Son bir haftadır reklam sayısında belirgin bir artış oldu. Yeter artık, konu okuyamadan reklam başlıyor. Bide şikayetiniz nedir konusuna yazılmıştı bu durum. Azalacağı yerde iyice artırdılar. Bu yüzden foruma girmek istemiyorum artık.
tazebiranne_hg04 Calcifermt çoook fazla şikayet var ama sadece reklamdan kazandıkları paraya bakıyorlar sanırım
annesinin_beybisi Calcifermt bana da ne zaman foruma giriş çıkış yapsam değerlendirme istiyorlar sırf bu sebepten 3 veriyorum her seferinde 😁
Birgul Calcifermt Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
starmom Calcifermt çok haklısın birde eskiden yemek sepeti ve pınar süt reklamı çıkardı bana sadece şimdi müstehcen reklamlar çıkıyor çıplaklık içeren uygulamalar reklamlardan bıktım artık yakında uygulamayı sileceğim bi hamilelik uygulaması burası değil arkadaşlar boykot etmek lazım yani 10 dk da bi reklam izlemek zorunda değiliz
Calcifermt Birgul şimdi bile önce uygulmayı açtım diye reklam çıktı. Neyse dedim bekleyim. Konuya cevap yazdım. Cevaptan sonra yine reklam başladı. Sizce de abartı değil mi bu durum? Konu açtığıma bile pişman oldum reklamlar yüzünden.
Pinaray0309 Birgul ne 10 15 dkkasi forumda o kadar bile durmak istemiyorum yemin ederim ayrıca kılıçlı silahlı oyun reklamları cikio artık trendyol vs neyse de bu şiddet içeren oyun reklamları nedir allah aşkına bu uygulamada çıkcak reklam mi bu