benimmdunyamm edis22 bir sorun çıkacak diye korktum kendi doktorum 15 haftada söyledi daha ona kontrole gitmedim hiç klinik açıyor şuan 20 haftalıgim işte detaylıya girdim sormayı unuttum hayırlısı bir daha gittiğimde sorarim
benimmdunyamm Tazeanne0134 15 haftamda kız dedi %90 şuan 20 haftamdayim bakalım bir daha detaylıya gittiğimde soracam
Tazeanne0134 benimmdunyamm banada 16+6 da %80 kız demişti ama detaylı ultrasonda öğrendik erkek olduğunu 😂😂
ilaydaelcinn_1 benimmdunyamm İyi de, detaylı ultrasonda sizin cinsiyeti sormanıza gerek yok ki 🥲 Doktorun inceleyecekleri arasında bebeğin genital organı da var. Orayı incelerken testis veya rahim diye bahsetmiş olması gerekirdi siz sormadan.. 🌸
Berenibeklerken benimmdunyamm doktor sen biliyorsun diye söylememiştir belki diğer gittiğinde sor canım unutma insan çok merak ediyo
benimmdunyamm Tazeanne0134 öylede baya alıştım 🤣🤣birde kız çok istiyordum tabi önce sağlıklı olması ama alışınca insan degisjk oluyor
Tazeanne0134 benimmdunyamm inan aynısını bende yaşadım emin ol ama asla üzülmedim şimdi benim küçük erkeģim 27 aylık oldu iyi diyorum biliyor musun o kadar güzel bi duygu ki anlatamam sana
benimmdunyamm Tazeanne0134 aynen evlat evlat tır yaa biz sonuçta dhaa cinsiyeti öğrenmeden ilk rahmimize düştüğumuzde sevdik yani allah sağlık versin gerisi onemli değil