77Bebek35 Royem62 valla 27 sı benımde ama cok tuhaf bısey yasadım bu ay hala soktayım ıkıncı bebısı ıstıyorum dedım esıme doktora gttık doktor gayet saglıklısın yapabılırsınız dedı 27 mart adet oldum btti ve sonuc bu resmı atıyorum ovulasyon kullandım ben https://resimyukle.io/r/cWHPCWoiNE
77Bebek35 Royem62 adetım bitti 5 6 yumurtlama gorsum degerlendırdım ve dun yıne gordum yumurtlama yıne degerlendırdık 4 ve 5 11ve 12 yı degerlendırdık bakalm hayırlısı doktor cıft yumurta ve cıft yumurta ıkızı olma olasılıgı %80 dedı
2melkannesii Royem62 bat 27 5 aydır negatifi görüyorum bakalım bu ay relaxım kısmet diyorum oruç iftar derken aklıma da gelmiyor 😬
umutluanneadayi Royem62 çünkü 2 senedir ümid bağladım bu ayda bağlamadım 2 kere oldu ve olmadı başka eşim gelmediği için eve 🥺
Royem62 umutluanneadayi anladım kuzum benimde 2 yıldır olmuyor 1 kimyasalın var sadece başka da rabbim nasip et diyorum her zamn üzme kendini dua et
Kvser Royem62 adetten sonra rahim filmi çekildim gecen hafta umudum yüksekti adetim 18 nisan yine olmadı bu ay diyorum 🥺
deryarslan00 Royem62 30 nisan bat yarından sonra yumurtlamam soğan suyu içtiğim için değerlendirmedik henüz bugünden itibaren yumrtlamam ile başlıcam değerlendirmeye inşallah bu ay tutar 🤲😅