ikincicivcivim işte 2. Elin en önemli şeyi araştıemak ve araştırmak benim bebeğim 2 yaşında ve 7 bebek arabası 3 ana kucağı 2 mama sandalysei değiştirdik bu üç farklı katagoridende 1 er tane sıfır ürün aldım ve üçündende pişman oldum çünkü benim için en büyük avantajı fiyatı ya zaten bebekler en fazla me kadar kullanbilşyor ki teryemiz ürünü azcık araştırınca bulabiliyoruz zaten neden gerkesiz yüksek fiyat verelim yani inan o kadar kar yaptım ki en sonki bebek arabaımz quinny zapp flex plus 2021 kasımda aldım alan kişi nerdeyse hiç kullanmamıştı yani tertemiz geldi ürün bana tekerlekelrini yağladım sıfır oldu şuanki piyasa fiyatı çiçeksepetinde 11 küsür trendyolda 16 küsür ve ben 1500 e aldım ki bu en çok kar yaptığım bile değil en sonmi mama sandalyesmiz mamas papas baby snug şuanki fiyatı 1750 ben 200 e aldım sıfır değildi bir ıyuncağı kayıptı ve bebeğin otorduğu yerde çiziği vardı ama inan o kadar önemsiz ki belki sizin ilk çocuğunuz ondan 2. Ele güvenmiyor veya gerek duymuyor olabilirisniz ama sıfır patekitden veya max üç beş kez kullanılmış çiziksiz ürünleri bile normal fşyatından bariz ni şekilde uyguna alabilrisniz kendi sıfır aldığım mama sandaleysini 500 e aldım bir ay bile geçmedi tek çiziği yoktu bebğim sevemdi diye 300 e sattım mesela bunun gibi veya sıfır aldığım tek araba bagi xeroyu 2000 e aldım max 5 kez kullandık çizik bile yoktu 1400 e sattık alan kişi aradan bir yıl geçti başak ürünüme rasylaeı hemen yorum yapmış çok sağolun severke kulalnıyoruz ürünü hala diye yani tek mesela araştırmak ☺️ Yanlış anlamayın baya ısrar etmiş gibi oldum ama çevrmedeki herkse o kadar anlatıyorum ki hatta kaç kişi dolabıma ürününü koydurdu ve eğer almak istediği bir ürün varsa benden yardım istedi hatta biriyle başbaşa konuştuk bir hafta araştırdık tek tek eledik ve mamas papas city 2 şuankifiyatı 4 bin ola arabyı 500 e aldık üstelik tertemizid sadece tekelekerini yağladık hatta ve hatta bu forumdan bile biriyle konultuk insta üzerinden bi on gün falan arşatırdık 1500 e nuna travel sistem bebek arabsı seti aldık şuan türkiyede yok ve yurtıpındkai fiyatını tl ye çeviirnce 9 bin galan ediyor ürün gelince tek tek aşama aşama kontorl ettik her parçasını yıkayo temizledik kimse 2. El demez yani o şkeilde 🤩🤩 bildiğim konu gellimce kendimi susturamıyorum nolur kusurmua bakmayın eğer danışmanız gerken konu olursa seve seve yardımcı olurum