Hlalcg Kızlar 5 haftalık gebeyim doktor benden herhangi bir tahlil vs istemedi bu zamana kadar. sizce bu normal mi ilk gebeliğin bilgim yok bilgilerinizi yazar mısınız yoksa Doktorumu mu değiştirmeliyim
TazeAnne06 Hlalcg kan idrar bakılmadı mı hiç ? Siz de söyleyebilirsiniz doktora bakılmadı merak ettim diye
Mysaa Hlalcg ultrasonda baktı bişey demedimi canım bende 6 haftalıkken normal kan tahlili istemişti sağlık ocavında yaptırmıştım
Annesininportakali53 Hlalcg kesen göründü mu kuzum kesen gorunduyse belki bebeği görmeyi bekliyordur kese içinde bu haftalarda yapar ben 4+2de keseyi gördüm direk istedi tam kan sayımı ,idrar, beta hcg çok şükür sıkıntı yoktu fazla takılma onlar en iyisini bilir 🥰
Dilaraortacc1 Hlalcg aslında kızamık hiv gibi enf durumlarına bakması gerekiyor bütün vitaminlerine idrar tahliline vs bakması lazim
Hlalcg TazeAnne06 yok hiç birşeye bakılmadı . Bugün gittik keseyi gördük cıktık hiç bişey söylemedi ilk gebeliğim çok bilgimde yok kafam karıştı
Hlalcg Annesininportakali53 bugün gördük keseyi dedi 2 hafta sonra gel kalp arşını duyarız . Kiloma bile bakmadı sizce normal mi ya
Annesininportakali53 Hlalcg valla ilk gebeligimde benim de kiloma bakilmadi ve testler kalp atisindan sonra yapıldı yani ben normal karşılıyorum ki bunda acele edeceğin birsey yok kuzum daha kese görünmüş benim de kese göründü şimdi 6+2olduk ilaç kullanıyorum. İlacım bitti diye yarin gitmek zorundayım kalp atışını duyarım inşallah olmazsa 7. Haftada gitcem tekrar bu gebeligimde özele gittim doktor direk kilomu olctu ve birsuru test istedi her doktor aynı olmuyor ama illaki yapılır bu testler sen şimdiden bunları stres yapma kendine
Dilarakr Hlalcg benden 7. Haftada istedi her doktor aynı değil biri hemen ister biri biraz zaman gecince ama ister emin ol
Hlalcg Annesininportakali53 inşallah ys nebiliyim işte elimde değil öyle bi stre girdim çok sağolun inşallah sizde sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻❤️
Annesininportakali53 Hlalcg Amin kuzum böyle ufak şeyler için stres yapmayın bu üç ay çok önemli inşallah kuzum hepimizin sağlıklı ilerler 🧡🤲
ZMM8888 Hlalcg bnm doktorum kalp atışını duyduktan sonra istedi kan tahlillerini belkide kalp atışını bekliyordur.