aylinpalaa Merhabalar kızlar, akşama iftara misafirim var ve içinde kuru bakliyat olmayan bir menüye ihtiyacım var. Hem diğer arkadaşlara da fikir olur. Şimdiden teşekkür ederim 🤗
_Lavinya aylinpalaa Merhaba☺️ Hayırlı ramazanlar 🌸 •Yogurtlu çorba •İslim Kebabı •Firinda Patates Püresi •Bulgur ya da Pirinç Pilavı
kahvesever__ aylinpalaa yayla çorbası Fırında tavuklu patates Hazır yufkadan börek Pirinç pilavı Salata 🥗 Tatlı olarakta irmik tatlısı olabilir
Nurcan__ aylinpalaa mercimek ya da ezogelin Tas kebabı ya da et sote Pirinç pilavı Ortaya sarma, havuç tarator, börek vs olabilir Kıbrıs tatlısı, tiramisu, magnolia, güllaç, şekerpare, Hira tatlısı İlk aklıma gelenler
Pyrz_07 aylinpalaa akşam görümcemler gelcek kendisi et türünü hiç yemiyor o yüzden etli bişe tercih etmedim Mercimek çorbası Taze fasulye Pilav Ortaya karışık dolma Yoğurtlu semizotu salatası Tatlı olarakta magnolia
Deletedmom_110 aylinpalaa benim misafir menüm 🌸 Mercimek çorbası Kürdan kebabı Pirinç pilavı Soslu baget kızartması İçli köfte Hazır yufkadan karışık börek Yeşillik salatası Havuç ve kabak tarator Baklava
Gamzeates aylinpalaa mercimek çorbası Etli türlü yemeği Pirinç pilavı Salata Ortaya yaprak sarması isterseniz Güllaç, yada kadayıfı muhallebi
aylinpalaa Deletedmom_110 ah ne güzel benim de azaldı ama koku hassasiyeti olduğu için bulantı yapıyor ara ara 😂 ellerine sağlık canım şimdiden🌸
Deletedmom_110 aylinpalaa Teşekkür ederim canım 💜 Zaten durumumuzu bildikleri için az çeşit de yapsak göze batmaz. Sağolsun etrafımdaki insanlar o konuda anlayışlı