Ryry Doğum hikayemi uzun uzuuun anlatmak yerine sorularınıza yardımcı olabilirim.. Var mı aklınıza takılan sormak istediğiniz korktuğunuz, düşündüğünüz, istediğiniz 🤗
Fatmacglr Ryry gözünüz Aydın öncelikle sizde bebeğinizde iyisinizdir inşallah 💜 Bende 10 gün sonra spinal SeZeryan olucam ama aşırı aşırı korkuyorum gözlerim açıkken beni nasıl kesip dikerler diye ve bu yüzden sürekli tansiyonum çıkıyo 🙈
Pnaar34 Ryry pazartesi günü Spinal olacagım söyleyeceginiz her olumlu seye ihtiyacım var 🙈 cünkü korkuyorum
Ryry Fatmacglr çok tesekkür ederim rabbim sağlıkla kavustursun inşallah. O korku bende de çok fazlaydı ve zangır zangır titriyordum ameliyat esnasında. Dokunmaları çekmeleri bastırmaları çok yoğun hissediyorsun ama sıfır acı.. 🤗 O an kendini bebeğe odaklarsan sadece inan sorun olmuyo ha birde hemşireden rica et seni sürekli konustursun bebeğini gördükten sonra sakinleştirici iste öncesinde yaptırma o anı yaşa cidden korkulcak bişey yokmuş
Ryry Sarahh Tabiki his var acı hissi dışında. Çekiştirmeler bastırmalar hepsi net hissediliyor ama acı hariç. İğne yapılırken biraz acıdı yaşan değil ama öyle bağırtcak ağlatcak ağrı değil. Sonrası evet biraz yeri belli ama takılmıyorum oraya hiç ben hemen ayağa kalktım bi de ağrım çok olmasına rağmen. Sakın yatıyım ağrım çok kötüyüm deme bel o zaman daha çok ağrıyo
Ryry Pnaar34 Korkmak sandığımız şey heyecan aslında. Bunu bebeğinize kavustuğunuzda anlayacaksınız. İnanın o kadar güzel ki gözümde bu ameliyatı mı büyütmüşüm diyeceksiniz. Sonrası ağrılı yalan yok hemde felaket ağrılı ama ben hastanede inleye inleye ilk yürüyüşüm hariç her yürüyüşümü tek başıma yaptım her ağrı hissettiğinde hastanede ağrı kesici iste rahatlatıyor. Bebeğine odaklan inan korktuğumuz kadar olmadığını anlayacaksın🤗
Fatmacglr Ryry böyle duyunca rahatlıyorum hastaneye gidince tekrar telaşlanıyorum 😄 karışık duygular rabbim herkesi sağlıkla kurtarsın 💜