Burcukokpinar 36 haftalık hamileyim ve bi kaç gündür kahvaltı yapmaya başlayınca midem bulanıyor hatta birinde kustum bunu başka yaşayan var mı arkadaşlar normal mı bu durum ?
Sibel_l3 Burcukokpinar 34+4üm midem herşeye bulunmaya başladı benimde az kaldı kusacagim bende, ilk aylara geri döndüm sanki zor yemek yiyorum 😓
Eceguldemir55 Burcukokpinar son zamanlar oluyor canım ben de 38+2 yim son 1 ayım iştahsızlık bulantı tiksinmeyle geçti tabi bazen daha iyi hissettiğim de oldu normal bu belirtiler 🤗
Sibel_l3 Burcukokpinar hayır söylemedim doktora sadece akıntım çoğaldı ve baskı hissediyordum oda normal dedi
Burcukokpinar Sibel_l3 ben görüştüm eğer mide yanmanda oluyorsa çoçuğun uyguladığı baskıyla normal dedi canım
Burcukokpinar Eceguldemir55 içimi ferahlattınız gerçekten teşekkür ediyorum internette çok şey yazıyorlar insan etkileniyor ister istemez ya
Burcukokpinar Elifbugra inşallah sağlıcakla kocamıza alırız bebişlerimizi ben bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim son aylarımız böyle geçecek sanirım 😞
Sibel_l3 Burcukokpinar mide yanması felaket var bende ya, çatı ağrısı kalça bacak bel ağrısı 😂 hayırlısı ile.bi dogursaydik sağ salim başka.bise istemiyorum ya
Burcukokpinar Elifbugra evet ilk gebeliğim kesinlikle ağrılı devamlı çatı ağrım oluyor birazda tombik bi bebek artık zaman geçsinde doğarayım diyorum 😂
Elifbugra Burcukokpinar sağlıkla kucağınıza alalım insallah cnm. Benimde ilk bebeğime tombis demişlerdi ama 3100 gr dogdu😂😂 ultrason yanılıyor bazen.