MerveYlmz15 Merhaba hanımlar 10 haftalık hamileyim ve ishal olmuşum 2 gündür geçmedi arada karın agrısıda yapıyor haliyle ne yapmalıyım? Çocuğa bi zararı varmıdır?
Reyhan35 MerveYlmz15 muz tüketebilirsin canım ishali kesiyor ishal olduğun için sıvı kaybediyorsun bol bol su iç
Sbm050421 MerveYlmz15 kesinlikle Türk kahvesini toz olarak yut anındaa kesiyor anındaaaaa , kesin çözüm
Linainci69 Bir yemek kaşığı Türk kahvesine 3-4 damla limon damlat iç canım yarım saate farkı görürsün🙏
Tubuik MerveYlmz15 MerveYlmz15 tuzlu şeyler yiyin çubuk kraker patates haşlaması ve muz hamilelikte de ben kullandım takviye edici probiyotik tozu eczaneden almıştım bagırsak düzenliyor bir kere bile kullanmam hemen etki göstermişti cocuklarıma da kullanıyorum onlar da da faydasını görüyorum birde en güzel temizleyici ev yapımı yogurt eger varsa yiyin günde bir kase
Tubuik MerveYlmz15 birde bol su için ve duş alın biara kabusum olmuştu sürekli bu durumu yaşıyordum da ne iyi geliyor kendimde buldum inşallah size de faydası olur hemen
Tubuik MerveYlmz15 yok hayır merak etmeyin ilaç değil takviye edici gıda ama içim rahat etsin diyorsanız ya eczaneye ya da doktorunuza sorun ben hamileyken kullandım merak etmeyin çocuklarıma hep kullanıyorum probiyotik bagırsakları düzenliyor rabbim şifanızı versin 🥰
BabyyBoy MerveYlmz15 Şuan bende aynı durumdayım Doktorum Reflor saşe yi önerdi onu içtim şimdi Beslenme olarak da haşlanmış patates
MerveYlmz15 BabyyBoy dün acile gittim ordaki doktorda yazdı o ilacı bide antibiyotik falan yazmış ama kadın doğum doktoru olmayınca genede içim huzursuz oldu bugün kendi doktoruma gidicem
MerveYlmz15 Tubuik dün gittim acile idrar istedi enfeksiyon var gibi dedi ilaç yazı ama içim huzursuz oldu almadım bugün kendi doktoruma gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur 🤲🏻
MerveYlmz15 BabyyBoy sağolun sizede geçmiş olsun benmde ishalim düzeldi gibi ama bu seferde faranjit olmuşum 🙇🏻♀️