Merveeeeeee97 ilk bebeğimi anında söylemiştim ailelerimize. Ama kaybettik. İkinci gebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim kaynanam kalp krizi geçirmişti hastanede 4 gün yanında kaldım o zaman hamileymişim. Hastaneden çıktık eve geldik bulantılarım oldu eşime iki farklı test aldırdım hem erken hem normal test. Yaptım çok silik çıktı. Gidip kan verdik beta 163 çıkmıştı. Kaynanam ilk bebeğimi kaybettiğinde üzüntüsünden sinir krizi geçirmişti çok ağladı üzüldü. Sonra bana destek oldu 6 doğum yapmış çok şükür 3 ü yaşıyor. Ben kaybettiğimde 8 haftalıktı bebeğim. Kaynanam doğuma gidip ölü doğum yaptığını söyledi. Yine olur canını sıkma gibi sürekli moral vermişti. Beta da yüksek çıkınca birde yeni hastaneden çıkınca moral olsun diye eşimle söyledik. Çok sevindi. 36+2 yiz oğluşumla. Şimdide kaynanam geldi sağolsun yemeğimi temizliğimi yapıyor. Kendi anneme de kalp atışını duyup her şey yolunda olduğunu öğrenince söyledik. Kendi annem ara ara gelip kalabiliyor aynı zamanda felç hastası olduğu için çok yardım edemiyor bana bende kıyamıyorum anneme.