Habibe6565 Kızlar 9 haftalık hamileyim akşam üstü kanamam oldu apar topar hastaneye gittik bebeğin kalp atışları vardı doktor progesteron hap verdi gönderdi sizce bişey olur mu çok korkuyorum
OsmanEge_12 Habibe6565 ayaklarının altına yastık koyup seıt üstü yat 1 hafta cnm ayağa fazla kalkma beslenme dikkat et rabim şifa versin 7.14.ve 24 üncü haftalarda sürekli kanamam oldu dünyalığı varsa zaten doğar benim paşam 36 günlük oldu bile korkma ferah tut içini
Berenibeklerken Habibe6565 benim de 6.haftamda kanamam olmuştu canım progestan vermişti bana da doktorum 27.haftaya geldim ilacını kullanıp sürekli yatarsan bişeycik olmaz inşallah
yanlisanlamaama Habibe6565 progestan bebeğin tutunması için yardımcı oluyor doktor bırakabilirsiniz diyene kadar kullanın 🌸
Meleknkkk Habibe6565 eğer yoğun bir kanaman varsa peşine düş derim ben. 4.haftamda 6.haftama kadar lekelenmem oldu dinlendim progestan da kullandım geçmedi 6.haftada da kanamam oldu zaten 3 gün hastanede yattım kanama alanı olmuş düşük riskim çok yüksekti. Dikkat et bence
Habibe6565 Git dinlen 15 gün sonra kontrole gelirsin dedi ama kanama çok olursa gel direk dedi . Bana verdiği hap etkili mi ? İğne kullananlar varmış onu isteseydim verir miydi bana da acaba yarın gidip sorsam mı
Sena_liya Habibe6565 çok geçmiş olsun canm.. Stres yapma… Kanamanın sebebini söyledimi… Benim mesela kılcal damar çatlaması demişti… Progestan alttan atarak kullanmıştım.. Gunde 3 veya 4 defa… Sonra kahverengi lekeye döndü bitti çok şükür… Sağlıklı gebelikse nasibinde var ise kucağına gelecektir. Rabb im sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin cümlemizinkini… Bol bol yunus aleyhisselamin zikrini oku ve bol bol salavat getir.. Dua ve zikir insanı rahatlatıyor… Sağlıkla kal….
yigitinannesiiiii Habibe6565 hapta etkili ama iğne vurulsan daha iyi olurdu 1 hafta koruyormuş iğne doktor öyle demişti ben ekstra progestan fitil kullandım benim kanamam olmadığı halde iğne vurdurmuştu doktor Belki korkulacak bi durum değildir canım ilişkiye felan girdinmi hiç bazen ilişkiye girincede oluyo bende olmuştu mesela ilişkiden sonra lekelenme
annesi19 Bende de oldu 6 haftada , haftada 1 kere 3 defa iğne oldum , şükür iyiyiz şuan 78 gün kaldı kavuşmaya
Habibe6565 Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim 😊 hayırlısıyla hepimiz de kucağımıza alırız bebişleri mesajlarınız umut oldu bana Allah razı olsun