Pekkan İyi geceler hanımlar bu saatte rahatsız ediyorum ama kafama takıldı eşim eve pastirma almış ikigun üst üste yedim ve şimdi içime sıkıntı düştü bir sorun olurmu ki. 😔
Kizilkafaa Pekkan Bende bilmeden bi ara cok yedim, ancak sonra araştırdım pişirip yemek gerekiyormuş. Yani bir iki günden bir şey olmaz canım ❤️
Cansuyy Pekkan ben neredeyse 6 aylik oldum hamileliğin boyunca pastırma buldukça yedim Bi sorun da yaşamadım çok şükür zararlı mı ki?
Imasleeper Pekkan bi kaç kezden bişey olmazda yinede yemek istersen eğer pişirip ye canım sakıncası olmuyo öyle :)
Gzm-- Iyice piserse sknti olmaz.cig yemek sakincali etli cig kofte,salam sosis vs pastirma gibi seyler cig yenirse bakteri barindiriyor oyuzden yemeyin doktorlar da yasakliyor ztn.
Pekkan kahvesever__ dikkat etcem bilmiyordum ama ilk yemede sorun yaşayanlar varmış benim kafama takıldı inşallah olmaz birşey 😞
Kizilkafaa Pekkan Kız bende olmadıysa sende hiç olmaz. Ben aşerdim kaç paket yedim az sakin ol bundan sonra dikkat et 😹😍
Pekkan kahvesever__ Çiğ ya da Az Pişirilmiş Etler, Sakatatlar Toksoplazma, düşüğe ve doğum kusurlarına neden olabilen istenmeyen bir parazit türü. Salam, sosis, pastırma pişmemiş et türü sonradan bebektede sorun olabiliyor deniyo.
Pekkan Kizilkafaa ay inşallah olmasın sevindim Allah’ım esirgesin cümlemizi inşallah gece gece içim daraldı naptım ben dedim korktum
Pekkan Tomrishatun Sorun olmasın da onada razıyım sağlıkla sihatle kulaklarımıza alalım insllah bebislerimizi
Pekkan kahvesever__ evet herzaman yemiyorum işte pimpirikliyim biraz saolun inşallah olmaz Allahımın izni ile