MhtpKycgl Son 3 günüm görünüyor ama gelen giden yok!!! Bu son günler neden geçmiyor hem zor hem heyecanlı hem stres dolu 🙈
minikkurabiyelerinannesi MhtpKycgl ben ne yapayım yaaa 8 haftalık gebeyim 😌 daha cooook var ilk gebeliğim de tam kavuşmaya 2,3 hafta kala bebeğimi kaybettim 6 ay ara verdim şimdi tekrar hamileyim valla kendime gülüyorum 2 senedir hamileyim diye 🥲
MhtpKycgl girayinannesi kız öyle deme o haftalar daha çabuk geçiyormuş son aya girince anlıyor insan ☺️
girayinannesi MhtpKycgl inşallah bir çırpıda aniden acısız doğurursun ne olduğunu anlamadan kurtulur kavuştay yaparsınız cnm sağlıklı günler doğurursan yazmayı ihmal etme 🌹🌹🌹
MhtpKycgl girayinannesi aminnn Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 İnşaAllah güzel haberlerimizi de burada paylaştığımız günler olur Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin
MhtpKycgl minikkurabiyelerinannesi canım benim başın sağolsun çok üzüldüm Rabbim bu evladına hayırlı uzun ömürler versin inşaAllah çok zor bişi atlatmışsın ama Rabbim sana yine nasip etmiş şükür olsun 🤲🏻 Umarım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur Rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın evlatlarımızla bizler sınamasın inşaAllah🤲🏻
minikkurabiyelerinannesi MhtpKycgl teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️ Amin amin rabbim kimseyi evlat ile imtihan etmesin hepimizin yavrularına sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin ☺️