safis_erdemli 5+4 teyim keseyi gördük ama fitil şeklinde progestan kullanmaya başlamamı söyledi doktor. Faydasını gören yazabilir mi
tazebiranne_hg04 safis_erdemli Düşük olmasını engelliyor ve bebeğin tutunmasını sağlıyor kullan mutlaka
minikturtam1 safis_erdemli ben gunde iki doz tek seferde igne seklinde alıyorum. Düsük önleyiciymis. Doktor 12. Haftaya kadar kullanmamı önerdi.
Annesininportakali53 safis_erdemli bende kullanıyorum önceden dusugum olduğu için önlem amaçlı verdi bende fitil olarak kullanıyorum 4+2 den beri bugün 6+2 olduk progestan bitecek diye yarın doktora gidicem normalde 7 haftalikken gidecektim bakalım yarın kalp atışını veya bebeği gorecekmiyiz etkisi var mıymış ama yani çok kullanan var düşük önleyici bebegin tutunmasini ve gelişmesini sagliyormus
Eylul10 Önce Günde 2 ampül iğne olarak kullandım şimdi günde 3 fitil olarak kullanıyorum. Bu arada kanamalarım oldu ama şükür ilaç sayesinde bi sıkıntı olmadan atlattım. Mutlaka kullan ihmal etme 🌸
minikturtam1 safis_erdemli önceden olmamisti ama pazar gunu yogun kanama ile hastaneye kaldirildim. 2 gece yatisim yapildi hastanedede dev ettim çiktiktin sonrada vurduruyorum. 12 haftaya kadar kesmeden devam dedi doktor. Kan sulandiriciları kestik su an .