Asilprens06 Ne zaman gitsek pozisyonu uygun olmuyor kızlar sadece burnunu ve dudağını görebildim 36 haftalık oldum hala yüzünü göremedim sizde de böyle olan var mı göstermiyor ya neler neler yedim gittim nafile çaresi yok mu bunun https://resimyukle.io/r/eI6VDiXz8H
Zuhreayca Asilprens06 sen yine iyi görmüşsün ben siyah beyazda bile göremedim şuan 36+4üm baş aşağı ve yüzünü plesantaya dayamış durumda, daha öncelerde de eli hep yüzünde yada arkask dönüktü artık doğunca görücez Allahın izniyle nazlı bebeler😂
heleninannesi06 Asilprens06 aynı bizde 36 haftayiz burnunu gorebildim sadece kapatiyor kendini sağ olsun 😃
Suna0991 Asilprens06 bizde 37 haftaligiz bizimde aynı hep yandan burnunu gördüm yüzünün bi net görüntüsü yok 😑 yanliz değilsin
Seymacoban Canım doktora gitmeden çikolata ye istersen çikolata yiyince çok hareketli oluyorlar doktor mutlaka yakalar hareketli olunca. ☺️
Asilprens06 Seymacoban portakal suları mı içmedim çikolatalar mı yemediiiimmm yiye yiye tiksindim hatta 😅 tık yok çok hareketli aslında ama yüzünün üstünde hep bi yeri var yani
Asilprens06 Suna0991 internette filan takip ettiğim bir kaç gebe var 27-28 haftalıkta net bir şekilde görünüyor mesela yüzleri bebeklerinin maşallah 😅
heleninannesi06 Asilprens06 evet sürpriz yapacaklar bize 🤣 ama gönül isterdi öyle bir görelim net görüntü alanları bazen kıskanıyorum 🤣🤣
Canpolat Asilprens06 Burda 16 haftalıktık Allah aşkına yüzü omurgama bakıyor naptın ettik yok böyle secde pozisyonu kafa arkaya dönük inatçı keçi inşallah bu gidişimde görürüm yani 😀inşallah sizde en kısa sürede görürsünüz 😀
Ceylanby Asilprens06 Çikolata yiyorum gitmeden ama nafile. 38+3 henüz yüzünü göremedik gizemli bebeğimizin :) Kime benziyor nasıl birşey çok merak ediyorz