Haticemustafa Deda bende 33. Haftaya girdim bebek bir tarafa ya saga ya sola toplaniyor karnin bildigin tas demir gibi sert oluyor bazwn agrili bazen agrisiz oluyor benim su ana kde hic agrili olmadi ve bunlarda yalanci şancıymış doktoruma dun sordum normal olur bunlar dedi doguma kdr
Brlgry Pinarbeki ben 18 haftalık hamileyim bazen gün içinde bebeğim dönüyor veya geriniyor gibi hissediyordum bir anda baya hissedip hemen geçiyor kasılma olabilirmiki ve bu zamanlarda olmaz herhalde dimi doktorumla görüşemedik daha
Pinarbeki mucizembenimmm çok sk olmadıkça normal canm ben doktora sormadm ama 30 u geçince çoğaldı bende kasılma haftaya randevum var o zaman sorucam sen kaç haftalıksin?
Pinarbeki Deda aynen canm biraz sevince bırakıyor kendini 😊uzun süreli ve çok sk olmamalı diye biliyorum 😊
Betus93 Haticemustafa ayni dediginiz bende de vardi iki gundur doktora geldim rahim agzi incelmis 32 haftaligim 2 cm acikligim da varmis😭yatiyorum hastanede
Haticemustafa Gks bazen gunde 1 2 kere bazen haftada bi kac kere oluyor Suresi degisiyor bazen bi topliyor kendini bi kacdakikada hop iniyor heri bazen yarm saatide geciyor benm canm
Pinarbeki Brlgry canm o zamanlarda olur mu bilmem doktoruna danışman lazm . Ama sanırım bahsettigin şey kasılma değil.
mucizembenimmm Pinarbeki Pinarbeki benimde iki haftadır böle olmaya başladı bende 30 dayım haftaya randevum var sen kaçıncı haftadasın cnm
Pinarbeki mucizembenimmm 31+6 canım bende haftaya gidicem benm sıklaştı biraz ama düzensiz Allah'tan 🙏