Sermin52 benimde 2 tanesinde dediklerinin hepsini kullandım ama gene durdu rahmin dar çıktı ameliyat oldum hamile kalamadım doktor git dene sizin oluo dedi 6 ay olmadı doktor değiştim oda film çekil görcem bende dedi yapisiklik çıktı oda ameliyat yaptı ve çok kötü rahmin zorlandım dedim her yer yapış yapış olmuş hatta beni 1 gece yatırdı değerlerim bile alt ust olmuş uyandigmda karnımdan bile delmişler di 3 yerde meğer sol tüpüm önüne bağırsakların gelmiş oralar da yapışmış spiral takti 2 ay kaldı yapışmasın bi daha die çıkardı bi daha film çektirdi Obur doktor bu kadar ilgilenmemisti ve çekildim düzgün çıktı şükür düzelmiş hemen aşılama yapalım bekleme rahimde iyiyken die sağlam spermleri göndeririz ilerler dedi tm dedin aşılama oldum ocak ayında ama aşırı derece yatak döşek covit gibi hastalandım ve tutmadı tüp bebek demiyorum size henüz dedi kendimiz deniyoruz şimdi 2.asilamayi istemedik para çok geldi serum+vitamin kullandrio şimdi gebe kalinca başka serum baslaticakmis ilerlemesi için bebeği rahîm tutsun diye yanına yine kan sulandirici eklicek bana tek başına yetmio iğne progestanda kulalndim 3.de gene oldu o yüzden serum başlattı bağışıklık baskılayıcı gebe olunca hapta vericekmis rahîm bebeği tutsun diye yine ekstardan prograf adı coraspin de kullanıyorum