Yasemmm26 Merhaba anneler ve anne adayları 🤩 👋 Siz bebişleriniz için hangi park yatağı tercih ettiniz ?
mammaaa33 Yasemmm26 yoyko 8in1 70×110 park yatak anne yanı da oluyor sallanıyor da boyutu gayet güzel kumaşı kaliteli
Yasemmm26 papatyasever34 ben de onu düşünüyorum da malzemesi falan sizce kaliteli mi bir de ürünün içinden çıkan yatak kullanışlı mı
papatyasever34 Yasemmm26 kaliteli bir beşik ben yatagini ve cibinligini ayrı aldım yatagi hakkında bilgim yok
busekoraltan Yasemmm26 Elele Madre. Su an sitelerinde indirim var zaten. Geçenlerde kurdum efsane kaliteli ve güzel. Sallanma aparatı yatağı dönencesi herşeyi var. Kolay kuruluyor. Kaliteli baya. Öneririm.🙏🏻
Sonqulbulut Yasemmm26 Elele Madre anne yanı aldım kendi sitesinden alınca yatak hediyesi de var..Kurdum inceledim gayet güzel.Fiyat 1680 civarı biseydi.İnanın fazlasına gerek yok o kadar gezdim ettim en son görmeden bunu aldım,iyi ki almışım .
Limonzeytin Yasemmm26 Kanz sleeepside baya beğendim onı alıcam civilde indirimde şuan 24 nisana kadarmş. Hem anne yanı hem oyun parkı yatak beşik tavsıye edenler oldu bakalm 😊😊
sedefkaya1 Elele madre aldık bi sürü aparatı var doğuma daha olduğu için kurduk sonra geri kaldırdık bence gayet güzel ve kullanışlı