sibelkalayci Merhabalar 11+4 hamileyim ve canım aşırı derece kısır istiyor doktorum yasak dedi yiyenler varmıydı ve neden yasaktır yesem birşey olurmu 😊😇😇😇
AvBurcu sibelkalayci ben sık sık yiyorum, yasak olduğunu da hiç duymamıştım. Zaten sürekli acılı ekşili şeyler istiyor canım
ppapatyaa sibelkalayci aynen bnde kisir canim istiyo ve dun yaptim evde kivircik yoktu salamura yaprakla yedim
YagizAsyaMom sibelkalayci 2 günde bi yerim ne demek yasak 😨😨 vay öyle doktora her şeye yasak desin ama kısıra asla gece gündüz kısır yiyebilirim o kadar çok seviyorum bak şimdi yine yapayım akşama 🤣🤣🤣🤦♀️
Muhammedamine sibelkalayci ne diye yasak olsun bulgurun ne zararı olur yeşilliğin ne zararı olur temiz yıkadıktan sonra . bazı doktorlar biz annelelerden daha evhamli heralde ☺️🤷♀️
Rmeysa Ben 34 haftalık hamileyim tüm hamileliğim boyunca canım sürekli turşu kısır çiğköfte etli ekmek mercimek badı filan istedi hamilelikten önce deli gibi çikolata yiyordum ama şimdi çikolatayı hiç canım istemiyor 🤷♀️
Hacerr sibelkalayci bulgur besin açısından çok zengin nesi yasak olabilir ki Allah aşkına biz ne yicez o yasak bu yasak ben bulguru her türlü tüketiyorum haftada 2 defa kısır bulgur köftesi bulgur pilavı olsada yesek🤤
Minaaa sibelkalayci ben ilk hamileliğimde sürekli yedim hiç yasak olduğunu da bilmiyordum ilk defa duydum bunu
deletedmom6295 sibelkalayci diyabetli bir hamileyim ve bahsettiğiniz bana yasak gördüm ve canım çekti napıcaz şimdi? başlık seçerken dikkat edin lütfen lütfen ve lütfen
Kbrsoy Benim doktorum da sağlık ocağındaki ebem de haftanın iki günü bulgur tüket dedi. Neden yasak acaba çok merak ettim
Bebebebe sibelkalayci bende 11+1 im. Ve dünden beri kısır istiyo canım. Bgün kayınvalideme yaptırayımda yiyeyimm. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ağzım sulandı 😋😋😋 neden yasak acaba sorsaydın keşke
Englishteacher Valla ben de kaç kez yedim tabak tabak şimdiye kadar yanında turşuyla yasak olmasını anlayamadım içinde bulgur ve yeşillik var sonuçta. Taze taze tüketirsen yeşillikleri iyice yıkayıp sorun olmaz bence