SinemKeskinsin1 iremgrgn Keşke bende uyuyabilsem karnım çok sert sağa sola yatamıyorum resmen çok zorlanıyorumm hala bişey yok
SinemKeskinsin1 Ayse254 Bende bekliyorum ya artık doğsun rüya gibi geçsin bitsin herşey istiyorum ağırlık uykusuzluk çok çok zor bide son günler geçmek bilmiyor
Papatyaytt SinemKeskinsin1 aynenn yaaaaa bende artık dayanamicak hale geldim agridann sizidan uykusuzum hepp 😢
Papatyaytt BurcinTurkcan Allah’ım bende 39+5 insss hayırlısıyla doğum olsun artikkkkkk aminnnnnnnnnnn 🥰🥰🥰😍😍😍😘😘😍🤲🤲🤲
MhtpKycgl SinemKeskinsin1 bi 39+5 de benden gelsin😅 bende dünden beri halsizlik var hiç bu kadar zor olmamıştı nst de sancı oluyor ama düzensiz hissetmiyorum pek arada bir karnımda kasılma oluyor sadece onun dışında gelen giden yok çok az kaldı sabırsızlanıyor insan 🙈
erdem_agah SinemKeskinsin1 ikimci dogum kolay olur inşallah. olumlu düşünün. Rabbim kolaylastirsin 🙏🙏🙏
SinemKeskinsin1 erdem_agah Ayy inşallah öyle olur herkes öyle söylüyor ama her doğumda aynı olmuyor Allah hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
SinemKeskinsin1 iremgrgn Ayy bende dün akşam doğurdum canım Allah yardımcın olsun inşallah hepiniz dualarımdasınız 🙏🏻🙏🏻
iremgrgn gulezgisen suyesili SinemKeskinsin1 Çok sağolun kızlar şimdi iyiyiz çok şükür kucağıma alabildim evladımı darısı sabırla bekleyenlere olsun inş🙏🏻Sinemkeskinsin sizinde allah analı babalı büyütsün 🌸 sancılarım başlamıştı ama su azlığından zorunlu sezeryan oldu, sezeryan diye üzülüyordum ama iri bi bebekmiş zaten normalde çok zorlanırmışım hakkımızda hayırlısı buymuş 😊
suyesili SinemKeskinsin1 39+2yiz bizde surda bekleyelim 😊 kavuşmak istiyorum artık kızıma bugün çok iyi hissediyorum temzilik yapıyorum şimdi inşallah yarına kadar geliverir dua edelim birbirimize 🌺🙏
SinemKeskinsin1 suyesili Bende temizlik yaptım dün baya akşam kanamam oldu sancı derken 40+0 da kavuştum oğluma sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻
suyesili SinemKeskinsin1 amiin inşallah ben harıl harıl yapamadım ya sular da kesildi oturuyorum şimdi 😐 yarına doğar inşallah kızım arada sancı geliyo ama gerçek mi bilmiyorum çok şiddetli degil
Papatyaytt SinemKeskinsin1 ayyy inşallah canm bende bugün tam 40 haftalık oldum şöyle güzelce doğumunun olsada alsak bebeislerimizi kolayca kucağımıza ahhh kedkee🤲🤲🤲😍😍🥰🥰🥰
suyesili SinemKeskinsin1 Allah analı babalı büyütsün ömrü hayırlı olsun inşallah 🙏 uygun bı boşluğunun olursa nasi ilerledi bahsedebilir misiniz 🙈😊
Hatice_551 suyesili Benim de arada sancı geliyor ama anlayamıyorum özellikle de normalde de beli ağrıyan birisi olduğum için ayırt edemiyorum sancı mı değil mi diye 🥺