star3star haftamdayım ve dış basur çıktı.ilk zamanlar kabızlık yaşıyordum ama son 1,5 haftadır kabızlıkşikayetim geçti çok şükür.ama basur inanılmaz kaşıntı yapıyor acısı yok Allahtan ama kaşıntı ve batma hissi çok sinirimi bozuyor.böyle olup ilaçsız(bitkisel)olarak geçiren varmı acaba
Biranneadayi89 star3star ev yapimi kantaron yagi bulup kullan canim. Ama ev yapimi olsun aktardan kucuk sisede olandan degil. Bende r aydir ev yapimi kantaron yagi kullaniorm dr. Kullan dedi. Trendyolda da var satanlar ben evden almistm adanadan
Melike464860 star3star benim arkadaşım çiğ patates rendeleyip göğüs pedine koyup basur olan bölgeye koymuştu öyle iyileşmiş.
lilalilalila star3star sarı kantaron yağı sürün ilerlemeden geçmiş olsun;) doğal olanı için gizeminbahcesi hesabı var instada oradan alabilirsin.
star3star Zeeynepp batma hissi çok afedersin kabız olurlen ilk çıkan batma şeklindr çıkar ya aynı o his sürekli var
Zuleyy Zeytinyagı yada kantoron cörekotu herhangi bir yagı pamuga döküp makatına sıkıştır her tuvalette yenile bi kac güne yumusar en azından
zedan1903 sicak suya oturma canim bende de cikti basur genel cerraha gittim sıcak suya kesinlikle oturma hamile oldugun icin mikrop kaparsin dedi vazelin surmemi onerdi
Erbe star3star bende 33 haftadan snra çıktı dışarı meme çıktı ben ale Vera sürdüm iki gün gün hafif kanama oldu ve geçti şuanda meme falan kalamda Aloe Vera varsa sur bizim evde saksı saksı var krem olanlardan degil
Zeeynepp star3star Allah yardımcın olsun canım eğer öyle biseyin varsa legenin içine sıcak su doldur sende otur bi yarım saat her gün tekrarla hafifleyecek