Zuleyy 45 gunluk hamileydim annem gelmisti pandemi yasak va anca izin alabilmisti. 55 günlükkende annemin geldiginide duyan bi cok es dost bebek gormeye bana geldi, aralarında pek haz etmediklerimde vardi ama annemin hatrine bisey demedim tabi ki :) esim ve annem ikiside destek oldu yani emzirip verdim kucaklarina hop evi sil supur bir daha emzir ver kucagina iki sogan patates dogra at ocaga derken vallahi 4/4 sekilde de agirladim esimin destegi ile. Haa yemek mi yapti yoo sofrayimu kaldırdı yoo bulasik mi yikadi yoo ama eksik malzemeleri aldi geldi bide kizimi alip pis pis modundaydi o kadar :) 7-8 ayri misafir agirladim hem gun ici hem aksam yemegine olacak sekilde. Ama ben genel olarakda dogumdan 20 gün sonra falan oyle bebek uyuyunca uyuyayim modunda hic olmadim genel olarak gündüz uyumayi sevmiyorum cunku cok hasta hissediyorum kendimi gunduz uyuyunca arada kestiriyordum gece zor gecince falan o kadar. Havalarda cok guzeldi onun enerjiside olabilirdi o zaman bilmiyorum ki hic ama suan 2 gebeligimde deseler 2 aylik geliyoruz yok derim 2 çocukla daha zor 😄