Dlr48 Arkadaslar merhaba bugun 26+4 haftamdayım ıkı hafta once serklaj oldum ama ıkı gundur cok ufak baslayan bugun bıraz daha dozunu artıran sag yan boslugumda ağrım var böbrek agrısımı anlayamadımda basına gelen varmı hıc sebebı neydi
3oglanannesi Dlr48 bu kadar büyük haftada ilk defa duydum dikiş atan sr ta iyi cesaret varmış inşallah sımsıkı tutar dikiş Allah yardımcınız olsun
Dlr48 Aliyegunes kasıklarımda batma yok aslında yeni antıbyotık kulkanmam bitti operasyon oldugum için kasıklarımda agrı sızı yok sadece tuvalete daha cok cıkmaya basladım sanki mesaneme baskı yapıyor bu arada daha once idrar yolu enf olmustum agrısı kasıklarımada vuruyordu bı vurmuyo sol yanıma yattıgımda rahatlıo gıbı oluyo kısa suren agrılar saatlerce surmuyo
Aliyegunes Dlr48 Dikkat et bol du iç çok yatmktanda olbilir belki baskı oluyor haftanda büyüyor bnde bu uuxdrn 36 dgum yptim ilk gebeliğin ystrak dikissz
Dlr48 Bebeklerselam54 rahim kısalması yuzunden rahim agzına dıkıs atılıyor erken dogum riskine karsı önlem amaçlı
Dlr48 Aliyegunes ne guzel saglıklıkla kucagınıza aldıysanız bende artık herseyden korkar oldum en ufak seyden agrıdan sızıdan 😿
Dlr48 3oglanannesi amin insallah 23+ 5 de attı acildi sanırım cunku ıkı hafta içinde hunılesme baslamıstı ve 32 den 23 e dustu bir gun sonrasında doktor ıyıkı atmısız 15 milimlere dusmus dedi allaha sukur bir komplikasyon gelişmedi sanırım 24 e kadar atılıyır ınt oyle yazıyor ama her doktor cesaret etmiyor dediğiniz gibi insallah tutunur sımsıkı vaktınde gelir
3oglanannesi Dlr48 evet her dr atmaz işinin ehli dr muş 20 de bile atmadı dr baba cesaret edip te erken doğum yaptım o yüzden önemli bişey
Akgdk91 @Dlr48 benimde 2 haftadır sürekli kasılmalarım var çok korkuyorum doktorum sarklaj yapalım diyecek diye sizin rahim ağzında kısalma mı oldu
Dlr48 Evet bende ıkı hafta arayla ultrason kontrolunde hunılesme ve kısalma oldu kac haftalıksınız sız kasılmalara ılac verebılır rahım agzında kısalma acılma gbı bısey yoksa ama ıhmal etmeyın derğm biran once kontrol olun
Dlr48 3oglanannesi brnim doktorumda erken acılma kayıp olmasın dıye yaptı valla 😅 gercekten doktorluk meslegı cesaret isteyen bir meslek
Dlr48 Aydogdu2 bugyn henuz hıc agrım olmadı takipteyım normalde gunde ıkı ıkı bucuk litreye yakın ıcerim ama belkide az içmiş olabilirim takıpteyım bugunde birde bol bol su içiyorum insallah olmaz birde sabahtan duphalac surup içtim artık hayırlısı