moom222 Kızlar sütyen ne kullaniyorsunz göğüsler büyüdüğü için ağır geliyor rahat edemiyorum taksam ayrı dert takmasan ayrı dert sırtımda çok ağrıyor varmı rahat ettiğiniz çamaşır
Smymn moom222 mümkün oldugunca kullanmak gerekiyor sarkmamasi için.evet evde bende pek takmıyorum ama ilerisi icin takmak en iyisi buyumesini engellemez
moom222 Ruhan sanmıyorum ya bu şekildedir baya büyüdü zaten ama ağırlaştıgi için sırt ağrısı yapıyor evde bazen takmıyorum bile ben rahat bişey olursa bence sorun olmaz diye düşünüyorum
Kbraataselim https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Sutyen/5699860/2343683 Ben bunlardan aldım çok rahat hiç sıkmıyor.
moom222 Kbraataselim acaba destekli mi çok sarkıyor mu assagiya biraz toplu dursun diyorum çok büyüdü için göğüsler Arkdasin dedg GB büyümeyi engeller mi goguslerdeki ben öyle düşünmüyorum da siz kullandığınız için size soralım dedim
Smymn moom222 ilk gebelikte çalışıyordum hep taktım tabiki 😊 bunda biraz saldim ama oyle oluncada göğüsler asagiya iniyor ordaki kaslar için takmak gerekirmiş geçenlerde okumuştum 👍
Kbraataselim moom222 ben büyümeyi engelleyeceğini sanmıyorum destekli değil ama güzel sarıyor ve rahatsız etmiyor. Ben destekli sütyenlerle rahat edemiyorum açıkçası o yüzden böyle tercih ettim göğüslerim de küçük olduğu için rahat ediyorum.
gorky Pentiden aldım gerçi benim göğüslerim hala küçük ama hamile sütyenleri rahat oluyor 3al 2öde kampanyası vardı 2hafta önce
Dilossh Pentide kasa yanında sütyen agrafı satılıyor dar gelen sütyenlerinizi genişletebiliyorsunuz yeni almaya gerek kalmıyor
winterwitch 18+4 hamileyim. Zaten büyük göğüslüydüm şimdi daha da büyüdü devasa bişeye dönüştüler😒 emzirme sütyeni aldım hiç beğenmedim göğüsleri çok yayılmış gösteriyor… Büyük beden sütyen takıyorum pentiden buluyorum genelde yada sporcu sütyeni takıyorum.