shkmrt Kızlar herkese selam. 23 haftadayım. Her gün bir şeylere zam geliyor. Bu sebeple bebek bezi stoklamayı düşünüyoruz. Alerjik bir durum söz konusu olursa ne yaparım diye düşünüyorum. Bu konuda tavsiyeniz var mı?
kahvesever__ shkmrt kremli bez alırsanız genelde pişik yapmıyor demişti doktorum bana kremli bez önermişti
Eclinass shkmrt bez sıkıntı ya cildi sever sevmez iyi gelir gelmez hızlı kilo alır almaz bu yüzden bez stoğu yapılır mı bilmiyorum bn yapmiycam bu durumdan dolayı 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🙄
Bayancorek shkmrt her şeyi stoklayan ben sadece bez stoklamadım, risk bence. Bebeklerimiz seçiyor sonuçta. Arkadaşım stoklamıştı, bebiş kabul etmedi, kimse de para verip almadı 5 paketten fazla bezi hayrına vermişti. 😬
kahvesever__ shkmrt ben yurt dışında yaşıyorum canım Türkiye’deki bezleri çok bilmiyorum 🤷🏻♀️ o yüzden marka veremem size ama doktorunuza sorarsanız o size marka verir biz öyle yapmıştık marka verdi biz ona göre aldık
Deletedmom727271 shkmrt evet var canım her bebek bir değildir. en iyisini de alsan bebeğine yaramama durumu olabilir.
SimgeTuna shkmrt Eşim de alıp duruyor alma deyince sen takma kafana ben dolapta letgoda satarım iyi gelmezse diyor öyle yapabilirsiniz bana kalsa ben de almazdım ama satma fikri de mantıklı
Dmllale shkmrt bez stoğu tehlikeli ya en iyi bez bile alerji yapabiliyor en iyi bez alıp pişik olupta bakkaldan tane bez alan çok tanıdığım var😅