Minnoskalpp Kızlar merhabalar ben 8 haftalık hamileyim. Hafif enfeksiyon sebebiyle doktor tek kullanımlık monurol verdi ve onun sonucunda 4 5 gündür ishalim. İshali doğal yollarla geçirmenin en etkili yolu nedir aranızda bilen var mı?
Nskyhn Minnoskalpp evettt patates haşlaması yiyin hemen. Benim bağırsaklarımda problem var patates haşlaması yerim hemen düzelir
Tubiiiiif Minnoskalpp bende malesef 1 haftadır çekiyorum 7 haftalık hamileyim idrara yollarında enfeksiyon için antibiyotik verdi o yaptı ne yaptıysam geçmiyorsun gidiyor doktor reflor verdi oda şuan faydalı olmadı bir fayda etcek birsey bulursan banada canım valla geçsin istiyorum biran önce ne yersem lavbodayım🤢
Annecik02 Benim kızım da oldu patates hasladim geçmedi kuru nane demledim onunla geçirdik şükür çok kötüydü durumu. Geçmiş olsun canım
Minnoskalpp Tubiiiiif aynı durumdayız desene :( Allah yardımcımız olsun. Gecıren bir sey olursa yazarım tabii ki sana.
Tubiiiiif Minnoskalpp bugün doktora gittim kusma falan yoksa seruma gerek yok dedi şu iç bol bol dedi sende şu iç canım bol bol içim dışama cıktı artık yemek yemeyi ihmal etme güçsüz kalma
Minnoskalpp Tubiiiiif su da midemi bulandırmaya başladı artık. Cok teşekkür ederım canım :) sana da geçmis olsun