Mry123 Kızlar biz kışın rezervasyon yaptırmıştık ve mayıs 15 Te tatile gidecez ve adet günüme denk geliyor ama o vakit olmak istemiyorum🤨sizin bildiğiniz zararı olmayan adeti erteleyebilmem için herhangi bir yöntem var mıdır? Ve sonra bu sefer gelmesi için uğraştırmayacak bir şey zaten polikistik over sendromum var daha da kötü olsun istemem
Tugbayrakdar Mry123 adet geciktirici haplar satılıyor eczanede reçetesiz daha önce 2 defa kullandım ben bir sorun yaşamadım
fztfatmazel Mry123 düğün günüm adet günüme denk geliyordu, adet geciktirici kullandım, ama ilk adet oluşum aşırı sancılı geçmişti:( keşke almasaymışım demiştim, 2-3. adetimden sonra yeniden düzene girdi.
cahillesohbetikestim Mry123 düğünüme denk geldiği için Ebe yengemin önerisiyle primolut kullanmıştım adetten bir kaç gün önceden kullanılması gerekiyor bıraktıktan bir iki gün sonra da normal bir şekilde geliyor
MDeniz42 Mry123 geciktiren hplar var vcanım önces kullanman lazım eczaneye gidersen verirler ben çok denk geldim kullandım sıkıntı olmadı
Mry123 Tugbayrakdar kaç gün geciktiriyor ve hee gün içiyor musun? Bıraktığın gün mü adet oluyorsun anlatabilir misinz biraz
Elifazad Mry123 Bende düğünüme denk geldigi için eczaneden aldığım geciktiriciyi kullanmıştım adetim başlamadan 2 gün önce kullanmaya başladım bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum ağrılı geçmemişti benim
Mry123 Deletedmom727271 ya benim çok yoğun ve ağrılı oluyor yani yataktan kalkamayacak şekilde acillik oluyorum zaten senede bir tatile gidiyorum hemde uzun yol çekecem hiç uğraşamam diye olmak hiç istemiyordum şansa adet gecike gecike tamda o vakte denk geliyor 🤨
Deletedmom727271 Mry123 benimde düğünüme denk gelmişti iki gün önceden ilaç almıştım. öyle yapabilirsiniz. geçen sene de tatile gittiğim de yine denk geldi ama son iki günüme denk gelince tampon ile idare etmiştim😊
Mry123 Deletedmom727271 ben en iyisi ilaç alayım riske atmayayım çünkü son bi kaç günü değil tamamen gideceğim güne denk geliyor zaten 8-9 günde sürüyor eve dönünce biter anca🥴
Hamileanne01 Mry123 adet günüm balayı günüme denk geliyordu eczaneden reçetesiz adet geciktirici hap aldım yaklaşık bir hafta önceden Alman gerekiyor, bir sonraki adet tarihinde bir kaç gün oynama olabiliyor sonrakiler de düzeliyor. Benim adetim hep sancılı olduğu için ekstra bir sancı hissetmedim