Thisisveryimportent Deletedmom622772 ya doğru diyorsun haklısın ama 16. Haftada böyle bir çıkıntı pipiden başka ne olur aklım almıyor sizin 16. Haftada boşmuş bacak arası
Deletedmom622772 Thisisveryimportent benim 15’de dolu gözüküyordu :) erkek sanırım denildi başka bir şey karışmış oraya sanırım kordon veya benzeri bir şeydi olabiliyor bazen doktorda tereddüt etti erkek sanırım ama emin olamıyorum dedi sonraki hafta farklı bir doktora gittiğimde pozisyonu daha netti bombostu kesin kız dedik şimdi size kız demiş ama erkekte olabilir biraz bekleyip netleştirmek en iyisi :)
basakerdvn Thisisveryimportent yanılabilşrler bi arkadaımda 7. Ayın sonunda erkek olan bebeğine kız demişti 🤭🤭 bütün erkek kıyafetleri boşa gitti sayılır
La_Liberte Thisisveryimportent şu an kaç haftalıksınız acaba? Ben de burda okuduklarımı gördükçe kafam karışıyor. Oğlumda 14+2’de pipiyi görmüştük baya ortadaydı. Şimdi 14+0’da kız dediler ama kafam çok karıştı. Bacak arası boş demedi çünkü sanki bacaklarını kapatmıştı. Ama üç çizgi var bacak arasında kız dedi.
Demirssmomm Thisisveryimportent https://imgyukle.com/i/RJSjGH Bu resim bizim 10 haftalık pipi resmimiz. Sizin attığınız resimde pipi gibi ama dr net değilse en azından alışveriş için acele etmeyin, akrabamıza doğana kadar erkek dediler kız doğdu 🙈
Thisisveryimportent Demirssmomm sizinkinde çok net bence. Peki benim bebisin pipi olmama ihtimali var mı sizce gerçekten o çıkıntı nasıl kız organı olabilir ki çok büyük
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Demirssmomm 10 haftalıga göre baya büyük değil mi benim oğlumda 8 aylıkken bile böyle görünmüyordu dogdu mu bebeğiniz kac haftalık kesin mi
ikicocuklubiranne Demirssmomm pipiden ziyade kordon gibi duruyor sizin ultrason kağıdında ☺️ Bende oğlumda 12. Haftada öğrendim ama bacakları net açmıştı kordon ve pipi ayrıydı ☺️
La_Liberte Thisisveryimportent aslında iki hafta da erken haftalar değil ilk fotoğrafta hiç kordon gibi değil çıkıntı. Acaba kız çıkıntısı da sonradan mı kayboldu anlamadım. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻❣️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Thisisveryimportent bence erkek bu kızlarda üç çizgi filan oluyor bu üçgen gibi bariz erkek yani başka. Doktora gidin benim oglanada 2 ayrı doktor kız demisti ama oğlum dogdu
Mrv135 Thisisveryimportent Hafif arkasından değil de tam bacak altından olduğunu varsayıyorum bu fotonun ve bence de pipiye benziyor. Detaylıda belli olur net olarak.
Thisisveryimportent Mrv135 evet ya kız çıkıntısı böyle mi olur hiç mi kız bebek görmedik resmen pipi işte
Mrv135 Thisisveryimportent Evet ben de böyle görmüştüm 12. Haftada ve doktor hayır daha cinsiyet belli değil demişti, bir hafta sonra da büyük ihtimalle erkek dedi 😄
Demirssmomm ikicocuklubiranne valla 10.haftada bizde şaşırmıştık ama her seferinde meydana serdiği için beyefendi alıltık 🙈 şimdi 32.haftada, testisler falan inmiş yerleşmiş yerine, bi kere yüzünü göstermeyen oğlum her seferinde pipi gösteriyo
ikicocuklubiranne Thisisveryimportent erkek gibi görünüyor kabarıklıktan ziyade çıkıntı var pipi gibi
ilkheyecanim96 susam111 çıkıntı var canım erkek olma ihtimali yüksek kız demek için arayı bomboş görmeleri lazım saten bana kız dediler 17 haftada değişmesini beklemiyorum ama işte bebeğe göre testis gelişimi zamanı da farklı olabilir bakalım ayrıntılıda ne çıkacak