Derya_kalyon Zumra2134 çok soru sorup sizi boğmak istemem sıkıyorsam sizi özür dilerim haddimi aşmak istemem ama tamamen merakımdan.ne zaman yürümeye başladı? Bi ayağı bi ayağından bi geriliği varmıydı ? İnternetten araştırmalarım çok karıştırıyor kafamıda
Zumra2134 Derya_kalyon yok Estağfurullah 10 aylıkken yürümeye başladı iki Ayağıda gelişim olarak aynı fark yok yani yani doğduktan sonra iyi bir ortopedi doktoru takibine alın Allah’ın izniyle hiç sıkıntı olmaz
Zumra2134 Derya_kalyon ama internette çok fazla bakmayın bence ben doğana kadar hiç bakmadım çünkü herkesin aynı olmayabiliyor hafif dönük olan var tam dönük olan yani farklı farkı ama tedavi süreci dikkat edilince netice güzel olur inşallah
Zumra2134 Derya_kalyon emeklemeye başlayana kadar sürekli giydirilmisi lazım emekledikten sonra sadece geceleri giydiriliyor
Rzgrn_Annesi133 Zumra2134 başka çocuğunuz varmı benimde ilk oğlumda vardı 2. Oğluma hamileym çok korkuyorm
Yell Rzgrn_Annesi133 Merhaba! İkinci bebekte olma ihtimali yüzde iki gibi bir rakam içinizi ferah tutun inşallah benimde bebeğime tanı konuldu sağ ayak pev peki siz ilk bebeğinizde nasıl atlattınız ne kadar süreç beler yaşadınız ? 🙏
Zumra2134 Rzgrn_Annesi133 Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın bi oğlum daha oldu çok şükür onda öyle birşey yoktu