Eclinass 35+2 haftaligim özelde muayene oluyorum ama devlette doğum yapicam haftaya 36 haftalık oluyorum ve ikinci sezeryanım olacak Allah izin verirse haftaya kontörole gidicem randevu aldım devlette sizce gün verir mi?? Doktor
Tazee-annee Eclinass bende suan 36+1im 2.sezeryanım olucak özelde yapıcam dogumu bugun gittim doktorum daha vermedi bana gün 🙄 40haftamız 9mayısta dolucak bekleriz normal gününü ne kadar durursa o kadar iyi iyi oldugunuz sürece beklemekte sakınca yok dedi 😏
Wonderful_mom Eclinass cnm biz konusmustuk hatirlarsan.. ben normalde bu hafta gdcktm doktor bana erken dedi gun vermezler dedi.. 36 da git dedi
Eclinass Wonderful_mom evet hatırlıyorum randevum 36 haftama denk geliyor bakalım verir inşallah gidince yazarım post açarım yine sende yaz :))
Eclinass Wonderful_mom günümü alıyım post açarım Allah izin verirse belki bnm gibi olan olursa bilgilenmis olur hemde dua isterim herkesten bakalım haftaya 20sinde gidicem inşaallah verir 🤲🤲🙏
Ylmz8 Eclinass devletemi gidiyorsun canim ben yarin kontrolum var 37 haftaligim insallah bana gun verir artik sehir hastahanese gidiyorum
nurcan_26g Eclinass inşallah 🤲 yarın hatırlamam için öğlenden sonra bı yazı bırakırsanız gireyim buraya unutmayayim🤗